Sta igrate trenutno?

2ym7l0l.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Galactrix

Privukla me svemirska drama, navukla ideja o resavanju sukoba izmedju medjuzvezdanih krstarica putem slaganja heksagona istih boja u red.

Galactrixgameplay.jpg

Uzasno zarazno, sednes na pola sata i bices tu barem tri.

Verovatno ti ne odgovara gameplay ili, tacnije, nacin borbe koji je totalno drugaciji od onog iz Witchera. To mi je jako poznato jer znam ljude koji recimo ne mogu da igraju KotOR, a igraju Witchera, Oblivion, Vampire: The Masquerade i sl.

ma gameplay je sasvim ok.
malo sam se bio u pocetku razocarao grafikom i detaljima...u full-u mi je delovalo nekako - nedovoljno...nisu se potrudili ni da odrade neki dobar intro...
kad sam prestao da trazim dlake u jajetu - igra je postala dobra :D

Avatar po meni nije nesto posebno..Zaobisao sam ga,nego skoro sam nabavio igru koju sam davno igrao na ps2-Bully..
na pc-ju je preradjena(bolja grafika,novi casovi i misije)
I dalje se odusevljavam koliko Rockstar dobro zna da napravi sandbox igru
Za one koji ne znaju,bully prati desavanja Jimmy Hopkinsa,lika koji ide u Bulworth skolu,tamo ide na casove,prebija ucenike(baca ih u korpu,zakljucava u ormare i povlaci im gace) radi misije itd
Posle se i grad otkljucava,ali i ovako je skola veoma detaljna..
Obavezna igra za sve obozavaoce grand theft auto serijala,a i sire

Za one koji ne znaju,bully prati desavanja Jimmy Hopkinsa,lika koji ide u Bulworth skolu,tamo ide na casove,prebija ucenike(baca ih u korpu,zakljucava u ormare i povlaci im gace) radi misije itd
Posle se i grad otkljucava,ali i ovako je skola veoma detaljna..
Obavezna igra za sve obozavaoce grand theft auto serijala,a i sire

I ja već dugo razmišljam da probam ovo :super: Samo sam čuo da je PC verzija u stvari port sa PS2 i da je loše optimizovana?

Icewind_dale_heart_of_winter_box_shot.jpg

Igram. Nekoliko razloga zasto je Icewind Dale 1 sa expanz kul.
23201093402pm.jpg

Trolove mozes ubiti samo kiselinom ili plamenom, takodje skauti imaju svrhu, narocito na vecoj tezini. Likovi ispod 5-og nivoa koji su baje, a u NWN2 i sl moras da budes 185 nivo da bi bio mngjaq. Magije su korisne ili zabavne i svaki dukat vredi.

snag000123201081813pmy.jpg

Kada te gangbanguju onda te gangbanguju, narocito na heart of fury, koji nemam snage da ukljucim drugi put, dovoljno je insane. Kada se sakupi 10 trolova, 6 Sword paukova i 15-ak Bombardeer bubasvaba koje eksplo acid i krenu na tebe, bezi ka izlazu brzo! Svaki fireball se racuna i lukovi i strele kao i pracke nisu za podsmeh.

snag0002232010105650pm.jpg

Taktika. Pravilno postavljanje i pravilno koriscenje sposobnosti. Ukoliko stavis maga pozadi i bacis agzablanesto schorcher, spalices lika ispred sebe, i bolece ga. Daj hobitu haste-ovane cizme i koristi ga kao polusanski mamac.

snag0026242010102901am.jpg

Kraljica. Insane, nisam odmarao likove uopste, ostalo mi 1 chromatic orb, 2 Mordekainen's missile i jedan Mass confuse nesto. Takodje sam stekao 4 sata tri sveznja +1 strela i jedan +2, kao i kamencice +1. Uci u melee sa Yxonomei je tsmr. Reload-ovao sam 20-ak puta dok nisam uspeo da ih olesim a da ne izgubim nikoga. Napadni olesi magove pre nego sto bace zastitu od strela, napuni Yxonomei strelama dok se buff-uje, baci Chromatic i Mordekainen na nj, baci Confuz na zmije iza nje da te ne okite +1 strelama, izbaci skauta da je namami i odvuce od strelaca, kada je urokas povuci skauta i ranjene i zdravima olesi ostale Yuan-ti smradove. Zabava, 'perfect play' ideja.
Znaci uz rusty dagger, loincloth i low quality lockpick u Kaniji i da prezivis.
U igrama istog zanra novije gen nema toga, daju ti Mac svetleceg zmaja, Oklop Hiljaduzube Himere i opciju u options 'Win, now, forevah'.

Minusi - Exploiti razni koji, za divno cudo, ne narusavaju zabavu, vec je produbljuju.

Back