Sta igrate trenutno?

kakav je undying?? Meni se nesto bas igra nesto takvo al me mrzi da idem po njega....
Uzgred jel probao neko, izasao je demo od Jericho. Ja sam prekjuce gledao kod druga... Grafika je budza nevidjena, bolje izgleda od bioshocka. Okruzenje ok, onako neke jezive katakombe, tim od nekoliko likova, moze se preuzeti kontrola nad bilo kojim...Jedino sto mi se nije svidjelo sto uopste demo nije strasan. Nema suspensa, nema psihicke opresije, nego samo nekakve karakondzule nalecu ko u serious semu jbiga.....
i da... zaboravih.. Nekako mi sve ove novije igre, pogotovo ove sto koriste unrealov ili doom 3 engine imaju suzeno vidno polje. Sjecam se recimo hl1 i pucacina iz tog perioda, field of view je bio mnogo siri. Ima se osjecaj kao da sam onaj konj sto su mu stavili ono crno preko ociju da vidi samo ispred sebe....

Излази 25... Сад сам гледао на Т-има, појавио се, само нисам сигуран колико је то сигурно, зато што неки фајлови теже и по 8 ГБ-а а неки 2... :|

Našao sam ja za download PES 2008, veličine je 4.95 GB, međutim imam dilemu koliko je dobar, da se ne razočaram a da skidam toliku količinu podataka. :?

ПЕС ће још дуго година да буде бољи од ФИФА-е :D Ове године су убацили и Звезду, само су је мало осакатили... :lol:

Јел може линк? :mrgreen:

2moons
Harry potter order of red fenix(5)
imam spellforce 2 al mi nece da radi http://*****************/angry-smiley-174.gif
carmageddon
homeworld 2
quake 4
F.E.A.R
Test drive Unlimited
itd.

joj sta pucam jer mi nemoze spellforce...grrrr

jel kec? Ako jest odakle ti?
pikam carmageddon 2 obrnuo danas i dobio kao bonus sva kola pa ih sad malo testiram
fallout 2 vec mjesec ipo dana polako gustiram,
undying sam juce poceo,
pomalo sid meiers railroads mada mi nesto koci, ne vjerujem da cu jos dugo da je drzim instaliranu
i malo anachronox malo isprobavam sistem magija posto iako sam presao igru jos uvijek mi nije skroz jasan...

Back