Šta govore jučerašnji izbori?

G7E2zfGXMAAWBLw.jpg

:D:D:D

10 minuta dnevno studenti da imaju na nacionalnoj TV,ovi bi bili u prasini. Neka on bude 3~4 h na TV ,ovi samo 10m.dovoljno.
Ovako samo BGD ima predstavu da mora bolje,unutrasnjost pojma nema.
Za Mionicu sam znao da ce studenti da dobro prodju,prava Srbija Zivojina Misica,Secanj je kolonizovan Bosancima ,izgleda da su decs pametnija od roditelja tamo a odaklr u Negotinu toliko glasaca kad masovno rade u Austriji,jos nisu bozicni praznici? Pitaju ih iz SNSa sta vam treba u Negotinu? Nista,imamo sve,radimo preko.

Govore da je Vučiću u svetlu svih negativnih dešavanja u zadnje vreme...bila potrebna pobeda makar i na silu dobijena

Ali srećom pobeda koja suštinski ne menja apsolutno ništa kad je u pitanju opšte stanje i opšta situacija jer to što je on pobedio na lokalu u tamo nekoj Mionici ili nekom Sečnju za koji do juče većina nije znala ni da postoji apsolutno neće nikom promeniti mišljenje niti pokolebati nekog ne znam u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Valjevu, Subotici ili gde već pa niti tih ljudi iz Mionice ili Sečnja koji su glasali protiv njega.

Mislim opšte je poznata stvar da su njegovo glavno biračko telo penzioneri, a po tim manjim malim i relativno izolovanim mestima mladih gotovo i da nema i uglavnom su ostali samo stariji ljudi i penzioneri pa stoga rezultati i nisu nešto iznenađujući i da glavna šansa studenata i za promenu vlasti leži u većim gradskim sredinama i da se vlast menja u Beogradu a ne u Mionici ili Sečnju.

10 minuta dnevno studenti da imaju na nacionalnoj TV,ovi bi bili u prasini. Neka on bude 3~4 h na TV ,ovi samo 10m.dovoljno.
Ovako samo BGD ima predstavu da mora bolje,unutrasnjost pojma nema.
Za Mionicu sam znao da ce studenti da dobro prodju,prava Srbija Zivojina Misica,Secanj je kolonizovan Bosancima ,izgleda da su decs pametnija od roditelja tamo a odaklr u Negotinu toliko glasaca kad masovno rade u Austriji,jos nisu bozicni praznici? Pitaju ih iz SNSa sta vam treba u Negotinu? Nista,imamo sve,radimo preko.
Hercegovci, Bilecani. Trebali su da se kolonizuju u Vrbas, ali ih Krsto Popivoda "nadglasao"

Govore nam da je u sredinama gde je imao ogromnu podršku, sada uz mnogobrojne nepravilnosti jedva uspeo da premaši 50%. To je pirova pobeda jer je i on svestan da mu u velikim gradovima ne mogu pomoći ni batinaši ni policija koja čuva takve i razvozi ekipe sa lažnim listićima.
Pa nije bas tako
bgd su nezainteresovani
da izadje 100.000 Bgd od 2.000.000
rasture cacilend skupštinu....
cak ni vojska ne bi smela da interveniše na toliko ljudi
ALI.....

Ali srećom pobeda koja suštinski ne menja apsolutno ništa kad je u pitanju opšte stanje i opšta situacija jer to što je on pobedio na lokalu u tamo nekoj Mionici ili nekom Sečnju za koji do juče većina nije znala ni da postoji apsolutno neće nikom promeniti mišljenje niti pokolebati nekog ne znam u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Valjevu, Subotici ili gde već pa niti tih ljudi iz Mionice ili Sečnja koji su glasali protiv njega.

Mislim opšte je poznata stvar da su njegovo glavno biračko telo penzioneri, a po tim manjim malim i relativno izolovanim mestima mladih gotovo i da nema i uglavnom su ostali samo stariji ljudi i penzioneri pa stoga rezultati i nisu nešto iznenađujući i da glavna šansa studenata i za promenu vlasti leži u većim gradskim sredinama i da se vlast menja u Beogradu a ne u Mionici ili Sečnju.
A zamisli kad i tamo, u nekom selu, pobedi studentkinja. Mislim da to mnogo govori, i ako sam do sada sumnjala, sad više nemam toliko sumnji ko će pobediti.

A zamisli kad i tamo, u nekom selu, pobedi studentkinja. Mislim da to mnogo govori, i ako sam do sada sumnjala, sad više nemam toliko sumnji ko će pobediti.

Pa sad ono što bi trebalo da je jedino izvesno je to da naprednjaci gube vlast u većim gradovima počevši od Beograda i Novog Sada (gde će ih možda samo neka prigradska naselja i okolna sela spasiti da dobaci do ipak nekih pristojnih 30-ak % i da ne dožive baš totalni debakl) a verujem i u brojnim drugim gradovima poput Čačka, Užica, Subotice, Valjeva, Šapca, itd i jedino što Vučića može da spasi su ta mala mesta i te ruralne i polu-ruralne sredine a sada li će mu to biti dovoljno, sumnjam, jako teško ako u tim većim gradovima studentska lista osvoji onoliko glasova koliko se i očekuje, uostalom sad kad bi i raspisao izbore i kad bi čak kao i pobedio i proglasio pobedu na njima mislim da bi istog trenutka imao stotine hiljada besnih ljudi na ulicama koji su izašli da ono što se kaže skrate proceduru, mislim da se nalazi u mat poziciji i da bi u ovom trenutku čak i eventualnom pobedom sebi samo ubrzao odlazak sa vlasti.

Говори о томе што у држави која има мање од 7 млн. становника,а има више од 800 хиљада чланова СНС, ова странка ће бити победник на изборима заувек.
Kada bi se narod u Srbiji pitao - Slobodan Milošević bi još bio Predsednik Srbije.
Ali se ne pita, a Gazde sa zapada odlučuju ko i koliko dugo će vladati.
Vučićeva vladavina se bliži kraju, ostaje da dovrši ono zbog čega je postavljen na čelo Srbije, da pokupi još koju milijardu sa svojim polubratom - i ćao.
Medjunarodni sud, kao i u Zlobinom slučaju, a onda tiho nestajanje (Zloba navodno umro u Hagu, a u stvari prebačen u Rusiju).

Govore da je SNS doživeo ozbiljan pad u svojim tvrđavama i da ne može mnogo da očekuje u mestima koje ne može kontrolisati batinašima i koja nisu SNS bastioni na parlamentarnim izborima,te zato izbora i nema
Objektivno je tako.
Organizovao je izbore u mestima gde je do sada ubedljivo pobedjivao (možemo zanemariti standardni procenat kradje) da bi video kakvo je raspoloženje medju njegovim biračima.
I rezultati nisu obećavajući - uz sve uložene pare, asfaltiranje, ulje-šećer-brašno, ucene, pretnje, batinaše,...prilično veliki pad.
Koliko god neko tvrdio da se narodna energija protokom vremena rasplinjava, isto tako vreme ne radi ni za Vučića.
A i većinu svojih birača je vakcinisao, što daje rezultate...

Back