april23
Primećen član
- Poruka
- 564
i zašto su diskriminisani od muške i ženske populacije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..................... sto je, za muskarca, nekako nezrelo. Zato. Valjda.
i zašto su diskriminisani od muške i ženske populacije?
Nekako mi je zapelo za uho, odn oko, ovo -sto je, za muskarca, nekako nezrelo- Zašto je za muškarca, a nije za ženu ili nije li to dokaz da je takav tip muskarca proizvod, a ne činjenica ...da je neagresivan, nežan muškarac nepoželjan kao uzor..da se muškarci boje gubitka rodne prevlasti te takve muškarce moraju stigmatizovati, Jel ugnjetavati prejaka reč? .. uz blagodet žena koje iz vec psihički urođenih osobina preferiraju agresivne muskarce ili još gore povinuju se vladajućim rodnim uzorima..te kad već svi spaljuju vještice ko je lud da bude protiv?(konfigurativno rečeno) ..
na biraju sretstva ,bulju bi dali za djanu,rodjenu kevu bi prodali za ribu koja ih iskoriscavai zašto su diskriminisani od muške i ženske populacije?
Neagresivan i nezan muskarac nije sinonim za papucara. Moze muskarac da bude veoma nezan i neagresivan, a da pri tom postuje sebe. Tu je granica.Nekako mi je zapelo za uho, odn oko, ovo -sto je, za muskarca, nekako nezrelo- Zašto je za muškarca, a nije za ženu ili nije li to dokaz da je takav tip muskarca proizvod, a ne činjenica ...da je neagresivan, nežan muškarac nepoželjan kao uzor..da se muškarci boje gubitka rodne prevlasti te takve muškarce moraju stigmatizovati, Jel ugnjetavati prejaka reč? .. uz blagodet žena koje iz vec psihički urođenih osobina preferiraju agresivne muskarce ili još gore povinuju se vladajućim rodnim uzorima..te kad već svi spaljuju vještice ko je lud da bude protiv?(konfigurativno rečeno) ..
Po toj logici bi trebalo da svi muskarci budu takvi jer su podjednako izlozeni medijima, a nije tako...Papucari su nusprodukt zenskog vaspitanja rasirenog medijima i najcesce novinama o tome kakvi muskarci trebaju da budu. Njih gaze ko da su nista i trazi se da zasluze postovanje i ljubav zene, a zena je bozanstvo cija se vrednost ne dovodi u pitanja makar izgledala ko krmaca.
evo sad videh da smo isto napisali...Proizvod u kom smislu? Nezrelo je i za zenu, samo to stanje nema, jos uvek, svoj strucni naziv, i manje je podlozno kritici okoline, jer je prag tolerancije ustupaka koje zena cini radi ostvarenja kompromisa, nesto visi. Jbg. Imate vise estrogena, pa ste zaljubljivije prirode. Npr, zena koja trpi ugnjetavanje samo zbog svoje ljubavi prema muzu je susta definicija nezrelosti (sem ako za to ne postoji neki izuzetno bitan razlog). Karakteristika obe ove grupe je da su previse vezane za osobu sa kojom su, velicaju je bezgranicno, i ucinile bi sve da ostanu sa partnerom koji prema njima, cesto ne oseca takvu privrzenost i udovolje mu kad god je to moguce, cak i bez ikakvog reciprociteta. U oba slucaja, rec je o emocionalnoj nezrelosti. Elem, da ne skrecem sa teme. Pricamo o muskarcima koji nemaju nikakvo pravo glasa u vezi. Neagresivan i nezan muskarac nije papucar ukoliko ima svoj stav, drzi ga se i ne dozvoljava zeni da jedina vodi rec. Papucar je muskarac koji dopusta da ga drugi gaze i vozikaju kako im se prohte i nema apsolutno nikakvu kontrolu nad svojim statusom u vezi. Sad, to sto se taj pojam malo izopacio, pa se pod isti podvode svi muskarci koji ne biju zenu, to ti je plod ljudske zlobe i cesto zavisti. Zasto ih ugnjetavaju? To je izuzetno subjektivan teren. Mozda da bi ubili dosadu, mozda da bi nahranili svoj ego, mozda nesto trece. Nema, kako meni bar izgleda, niceg zanimljivijeg od tudje bruke i neuspeha.
Po toj logici bi trebalo da svi muskarci budu takvi jer su podjednako izlozeni medijima, a nije tako...
Mislim da je presudno koliko je razvijeno samopouzdanje u porodici. Sve posle toga dolazi prirodno.Ja sam stekao utisak da postoji poprilican broj ovakvih slucajeva, ali moguce je da gresim.
Muskarci su izlozeni medijima na drugi nacin. U medijima se propagira sex i sexualna napajlenost kod muskaraca preko svake granice.
Mislim da je presudno koliko je razvijeno samopouzdanje u porodici. Sve posle toga dolazi prirodno.
Sta znaci nastaje haos? Sta ce se desiti ako nije po njenom?Mislim da ta borba nije laka da tako kazem, ali to je opet samo moje misljenje.
Na primer, secam se kada je bila prica o iskoriscavanju u vezama na Zenskom pdfu momentalno se okomilo 5-6 zena dogmatisticki tvrdeci da iskoriscavanje u vezama ne postoji.
Pa ako ne postoji u vezama ne postoji ni medju prijateljima niti drugovima niti poslodavcima i zaposlenim niti bilo gde moze postojati bilo kakvo iskoriscavanje, zar ne?
Slicno i u RL. Mora po njenom ili nastaje haos. Vaspitano tako da je bogom dana princeza.![]()
Nije isto. Poslodavac moze iskoriscavati zaposlenog ukoliko je u takvoj situaciji da u potpunosti egzistencijalno zavisi od te plate i nema drugog izbora.Mislim da ta borba nije laka da tako kazem, ali to je opet samo moje misljenje.
Na primer, secam se kada je bila prica o iskoriscavanju u vezama na Zenskom pdfu momentalno se okomilo 5-6 zena dogmatisticki tvrdeci da iskoriscavanje u vezama ne postoji.
Pa ako ne postoji u vezama ne postoji ni medju prijateljima niti drugovima niti poslodavcima i zaposlenim niti bilo gde moze postojati bilo kakvo iskoriscavanje, zar ne?
Slicno i u RL. Mora po njenom ili nastaje haos. Vaspitano tako da je bogom dana princeza.![]()
Sta znaci nastaje haos? Sta ce se desiti ako nije po njenom?
Muskarac sa dostojanstvom ne bi dozvolio da bude emocionalno ucenjivan na taj nacin. Sam je odgovoran ako to tolerise. Znam da mu je lakse da veruje da je kriva ona i njeno vaspitanje, ali da li je tako?
Nije isto. Poslodavac moze iskoriscavati zaposlenog ukoliko je u takvoj situaciji da u potpunosti egzistencijalno zavisi od te plate i nema drugog izbora.
Medju prijateljima je takodje stvar izbora ako trpis da neko nije fer prema tebi.
Sami smo odgovorni kako za ono sto cinimo, tako i za ono sto tolerisemo.
Uopste nije ovde rec o drustvenim shvatanjima.Mnogo toga polazi od drustvenog shvatanja ili da kazem drustvenog vaspitanja i definisanih uloga. Najprostiji primer je da se nezaposlen muskarac i nezaposlena zena nikada ne gledaju isto.![]()
Ja sam stekao utisak da postoji poprilican broj ovakvih slucajeva, ali moguce je da gresim.
Muskarci su izlozeni medijima na drugi nacin. U medijima se propagira sex i sexualna napajlenost kod muskaraca preko svake granice.