adelaidea Poznat Poruka 7.263 juče u 22:43 - Šta zapravo znači "prodati dušu đavolu"? #51 Sensei: Pravi SNS kadar? A ništa nisi objasnila jer ne uzimaš u obzir da neko to voli i hoće da radi iz ubeđenja. Kliknite za proširenje... Da li si zaboravila sta je pitanje TVOJE teme? Ja sam dala odg tako sto sam navela jedan primer.
Sensei: Pravi SNS kadar? A ništa nisi objasnila jer ne uzimaš u obzir da neko to voli i hoće da radi iz ubeđenja. Kliknite za proširenje... Da li si zaboravila sta je pitanje TVOJE teme? Ja sam dala odg tako sto sam navela jedan primer.
Sensei Master Moderator Poruka 91.831 juče u 23:44 - Šta zapravo znači "prodati dušu đavolu"? #52 adelaidea: Da li si zaboravila sta je pitanje TVOJE teme? Ja sam dala odg tako sto sam navela jedan primer. Kliknite za proširenje... U ovom trenutku nismo na istoj talasnoj dužini. Ili da batalimo, ili na naštelujemo na stanicu
adelaidea: Da li si zaboravila sta je pitanje TVOJE teme? Ja sam dala odg tako sto sam navela jedan primer. Kliknite za proširenje... U ovom trenutku nismo na istoj talasnoj dužini. Ili da batalimo, ili na naštelujemo na stanicu