Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
To nije joga. Ne lupaj gluposti.Ti ga ne praktikuješ zato što?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije joga. Ne lupaj gluposti.Ti ga ne praktikuješ zato što?
Znam da nije joga.To nije joga. Ne lupaj gluposti.
У контексту те Черчилове изјаве, јесу.
А за ово друго сам сагласан.
Projekciju gluposti vrsis sam.Znam da nije joga.
Gluposti si nalupetao ti, pa te stavljam pred ogledalo.
Dakle zašto ne praktikuješ komunizam ako je tako dobar?
Ovo je više tema za povest i antropologiju. Pjer klastr se osvrnuo na istraživana Levi Strosa (čiji je bio asistent) kod urođeničkih naroda u Amazoniji u vezi primitivnog komunizma. i zaključio da se primitivni komunizam zasniva na recipročnoj razmeni i permanentnim ratu kao večnost.Прави комунизам је постојао на овим просторима пре неких 6-7000 година. Упознај се мало са Винчанском културом.
PRAISTORIJSKO BLAGO SRBIJE - VINČA (Dragan Janković arheolog)
Kad se nameštate.Projekciju gluposti vrsis sam.
Kako to moze da se praktikuje komunizam?![]()
Урођеничка племена су нешто друго.Ovo je više tema za povest i antropologiju. Pjer klastr se osvrnuo na istraživana Levi Strosa (čiji je bio asistent) kod urođeničkih naroda u Amazoniji u vezi primitivnog komunizma. i zaključio da se primitivni komunizam zasniva na recipročnoj razmeni i permanentnim ratu kao večnost.
Interesantno je da vinčanska civilizacija nikada nije ratovala.
Realno fali mu uspeh u praksi jer je cinjenica da je to utopisticka budalastina i masovno oruzje za kontrolu koju su izmislili jevrejiKomunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Komunizam je nemoguće sprovesti u delo.Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Plus je stetno za animalce....komunizam zahteva mnogo visi nivo svesti nego sto prosecan balkanac moze da pruzi...Komunizam je nemoguće sprovesti u delo.
nisu ljudi protiv vec vladajuca svetska elita.Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
Prosečan čovek bilo kojeg naroda. Komunizam postoji jedino u manastirima.Plus je stetno za animalce....komunizam zahteva mnogo visi nivo svesti nego sto prosecan balkanac moze da pruzi...
Черчил је аристократско ђубре које би дизало руку 1942.ге и закало зг хајл са целом британском круном
само да САД није нашло да му је исплативије радити против сила осовине
Могуће. Само небитно за релевантност изјаве.
Јер, да поновим, људи једноставно нису једнаки.
Apsolutno svaku napisanu reč u tekstu. Komunozam je gori od nacizma. Srbiji će biti bolje kada umre svaka osoba koja je živela u istom u one koje su zadojene tom ideologijom. Komunizam nas je uzadio 150 godina.Komunizam propagira
Šta zamerate?
- Ekonomska jednakost: Komunizam ima za cilj da eliminiše klasne razlike i raspodeli bogatstvo i resurse na osnovu potreba, a ne akumulacije. Princip „od svakog prema sposobnostima, svakome prema potrebama“ ističe ideju da svako doprinosi onoliko koliko može i dobija ono što mu je potrebno. U teoriji, ovo bi moglo dovesti do društva u kojem su osnovne potrepštine zagarantovane svima.
- Jake društvene zajednice i saradnja: Komunizam naglašava kolektivno vlasništvo i donošenje odluka, gde se pojedinci podstiču da rade zajedno za opšte dobro i društveni napredak, negovajući jače veze u zajednici i osećaj zajedničke svrhe.
- Osnaživanje radnika: U komunističkom sistemu, od radnika se očekuje da imaju veći glas i kontrolu nad svojim radnim mestima i da učestvuju u procesima donošenja odluka u vezi sa proizvodnjom i raspodelom resursa.
- Fokus na kolektivno dobro: Komunizam daje prioritet dobrobiti kolektiva u odnosu na individualne interese, što, u teoriji, može dovesti do politika i inicijativa koje efikasnije rešavaju društvene potrebe nego sistemi vođeni individualnim profitnim motivima.
- Potencijal za obilje i eliminisanje oskudice: Neki veruju da bi racionalnim planiranjem ekonomije i efikasnom raspodelom resursa komunizam mogao da eliminiše oskudicu i stvori društvo posle oskudice.
Komunizam je jedna divna ideja. Zašto je toliko ljudi protiv?
pa kapitalizam proizvodi korupciju i inflacijuУ пракси је неостварива показало је време.
Čovek koji je probao sva društvena uređenjakomunizam možda jeste bolest ali je kapitalizam sigurna smrt
ne izlazeći iz kuće (oni srećniji) promenio sam par uredjenja i država, hvala na interesovanjuČovek koji je probao sva društvena uređenja![]()
Zaista ti verujemne izlazeći iz kuće (oni srećniji) promenio sam par uredjenja i država, hvala na interesovanju
ne izlazeći iz kuće (oni srećniji) promenio sam par uredjenja i država, hvala na interesovanju![]()