ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Zasto tolika mrznja prema Jevrejima?![]()
Пих, зашто одједном прелазимо на лепљење етикета?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tolika mrznja prema Jevrejima?![]()
Jesi ti paganin? U koje bogove vjerujes? Sta imas od toga?
pa, upravo o tome i govorim. ti govoriš o političkoj svesti, a paganizam se zasniva na duhovnoj svesti.Свест о природи, њеном значају и њеним ресурсима мора да постоји на свим нивоима, од појединца до нације и државе..
pa, upravo o tome i govorim. ti govoriš o političkoj svesti, a paganizam se zasniva na duhovnoj svesti.
politička svest je lažna kao i sama politika koja je stvara jer dolazi od političkih službenika, znači da je stvara vanjski faktor, dok je duhovna svest povezana sa unutrašnjim bićem čoveka i njegovim razumevanjem prirode.
i kakve to veze ima sa prirodom?Знаш ли ти одакле уопште реч политика? Од речи полис, из паганске Грчке..
i kakve to veze ima sa prirodom?
Nije jevrejski Bog nego Bog svih nas. Od Hrista smo svi izabrani narod i jednaki pred Bogom jer Isus postrada za nas i omoguci nam vjecni zivot.

Један Бог, и уопште монотеистички принцип је принцип који су јудаисти наметнули суптилно остатку света, данас светом владају три монотеистичке религије поникле из исте колевке, и са истог простора, из јудаизма и Палестине.
Чупање из канџи овог система осмишљеног да меље људе и управља њима, да их свађа и сукобљава није нимало лако, највећи број ратова од Христа наовамо су имали верску основу и послужили за стицању богатства и моћи владајућих кругова ових религија.
Можда је чупање из канџи слепе вере прави пут..
(не буниш се што ти се обраћам према аватару?) је добро оценио ствари. Али шта је данас највећи проблем, или само највећи изговор (а похлепа ће увек наћи своје изазове)?! Уосталом, тренутно једну дивну земљу уништавају а да се нико ипак не позива на религијске аргументе. Не, Нобеловац
је ту много лукавији од свог претходника који је нехотице доказао Дарвинову теорију (или можда дао основ новој теорији да човек може да деволуира до нивоа шимпанзе). ЛМ, за разлику од Дабаја Буша, коме се ГАД лично обратио, Барак Хусеин се гистро позива на хуманизам и (не ренесансу него) Нову Наду... мада и то звучи поприлично секташки... Ерго, позива се не идеје просвећености, идеје Илумината...Obicno su ljudi koji kritikuju SZ a uz to spominju Jevreje antisemiti. Imam iskustva pa znam.![]()
А шта, стари завет и Јевреји се не смеју подврћи критици, лепо сам ти бавео шта пише у старом завету, има још пуно таквог материјала тамо..
a ne, ja pagane ne gledam kao biljku nego kao njihovu duhovnu povezanost sa prirodom (biljkom, ako ti se tako više sviđa).Има везе с тим што ти пагане посматраш као неку врсту биљака, а не као људе који граде друштвену заједницу, и који су у прошлости градили изградили монументалне империје..
Problem je sto ti tumacis onako kako tebi odgovara,a ne gledas Novi zavjet.
a ne, ja pagane ne gledam kao biljku nego kao njihovu duhovnu povezanost sa prirodom (biljkom, ako ti se tako više sviđa).
istorijske i društvene imperije koje su oni izgradili su stvar njihovog političkog života i povezane su sa materijalnim a ne duhovnim stremljenjima.
Problem je sto ti tumacis onako kako tebi odgovara,a ne gledas Novi zavjet.
Drugim rečima:
"Problem je u tome što ti tumačiš kao TI, a ne onako kako ti drugi kažu."
pa, upravo o tome i govorim. ti govoriš o političkoj svesti, a paganizam se zasniva na duhovnoj svesti.
politička svest je lažna kao i sama politika koja je stvara jer dolazi od političkih službenika, znači da je stvara vanjski faktor, dok je duhovna svest povezana sa unutrašnjim bićem čoveka i njegovim razumevanjem prirode.
taj senator je bio licemer, kao i svi drugi političari, jer dok je to govorio dva roba su mu hladila njegova duhovna jaja da se ne pregreju od izuzetne hrabrosti...Када се Ханибал приближавао Риму, један римски сенатор је рекао, "чак иако освоји Рим, победићемо га, показаћемо му да Рим није место, већ стање духа". Толико духовном...
taj senator je bio licemer, kao i svi drugi političari, jer dok je to govorio dva roba su mu hladila njegova duhovna jaja da se ne pregreju od izuzetne hrabrosti...
pitam se dali su i ti robovi osećali taj duh rima ili je to bila privilegija bogatih i moćnih se(r)natora.
rimsku vojsku su, kao i svaku vojsku, činili ljudi ispranog mozga, a sam rim su sačinjavali, pored elite, i njihovi robovi, kao i obični građani (koji se, uzgred, gotovo i ne pominju u istoriji rimske imperije).Римску војску нису чинили робови, већ елита друштва...
rimsku vojsku su, kao i svaku vojsku, činili ljudi ispranog mozga, a sam rim su sačinjavali, pored elite, i njihovi robovi, kao i obični građani (koji se, uzgred, gotovo i ne pominju u istoriji rimske imperije).

Ja bih rekao da se tvoja vera temelji na strahu od smrti (onako kako je ti zamišljaš)...![]()
Шта данас значи бити паган?