Sta da radim?

parker610

Početnik
Poruka
1
E ovako...Moja trenutna devojka sa kojom sam 10ak dana mi se mnogo svidja , ali ona je pre nekih mesec,dva izasla iz duge veze koja se zavrsila na najgori moguci nacin,on je ostavio....i sad ona meni govori da se plasi duge veze, i ja ne znam sta da radim, a mnogo mi se svidja i zelim sa njom dugu vezu...sta da radim, sta da jok kazem i da joj dokazem da zelim samo nju i da je necu povrediti..

E ovako...Moja trenutna devojka sa kojom sam 10ak dana mi se mnogo svidja , ali ona je pre nekih mesec,dva izasla iz duge veze koja se zavrsila na najgori moguci nacin,on je ostavio....i sad ona meni govori da se plasi duge veze, i ja ne znam sta da radim, a mnogo mi se svidja i zelim sa njom dugu vezu...sta da radim, sta da jok kazem i da joj dokazem da zelim samo nju i da je necu povrediti..

auuuuuuuuuuuuu

tu nema leba

posle duge veze svaka normalna djevojka odmori jedno 6 mjeseci od mushkarca i penisa mu

auuuuuuuuuuuuu

tu nema leba

posle duge veze svaka normalna djevojka odmori jedno 6 mjeseci od mushkarca i penisa mu

ako joj se smucio muski rod da inace ako je tako lose bilo naj vise je togo i zeljna :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Rodjace,heftaj to dok je jos zbunjena...

sa tobom je da se utesi sto je ostavljena :) nemoj da se zaljubis a ona da se pomiri sa njim opet - mozda to ceka i zato je povredjena :mrgreen:

sto bi rekla novka - Cuti karraj i ne smaraj :rotf:
znaci uvek se svodi na tome, radi svoj poso i cuti :)

samo ti tako na finjaka joj daj sigurnost pa ce malo na tebi da se sveti i leci komplexe

туццај то док се не врати бившем,а врати ће се веруј ми.

Znas kako, mozes da ne ocekujes nista posebno, tj. ako se desi, desi se, ako ne, ne.

Jedan moj poznanik je bio u istoj situaciji, on je ocekivao vezu, a ona nije znala sta hoce, nije bila spremna, "moj bivsi ovo, moj bivsi ono" i njemu dosadilo da izlazi sa njom posle 2 meseca i da to jos ne postane veza, vec eto nesto tamo "hocu-necu".
E sad, ako tebi ne smeta ta neizvesnost i to "ne znam", i ako ne znas na cemu si, ok, uzivaj.

Postoji mogucnost da kaze ne zelim vezu, vraticu se bivsem ili nesto, pa ako mozes da zivis sa tim, i nemas neka ocekivanja da to bude dugogodisnja veza, i da zajedno pravite decu, kupujete stan i sl, sto da ne. Opet, nista i ne kaze da mozda i nece biti dobra i duga veza.
Opet, i svaka druga veza je neizvesnost, ali bar znas, tj. pretpostavljas da neko nema tereta iza sebe i da hoce nesto na duze staze.

:dosadno:

Dobro, nešto nisi raspoložen.
Evo ja da mu kažem, nema od te priče ništa, ne vredi nikoga ubeđivati :)

jel se uvek svodi na to da patite i da trazite samo utehu u drugom?
i da li je ona bolja i losa zena sto pati za drugim, neovisno sto sad trazi smao utehu?
ili je samo mazohizam u pitanju?

- - - - - - - - - -

samo vi pišite i ja ću da upijam od vas i da učim kako treba u takvim situacijama

pa sa muskih iskusnih strana si dobio odgovore "cuti karaj i ne smaraj" :mrgreen:

Back