U vezi sam sa deckom koga puno volim i uskoro nam ide godisnjica, a ja nemam pojma cime bi mogla da ga obradujem. Dobro bi mi dosle vase kreativne ideje, posto sam ja sve svoje "ispucala".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mima_m:Lola hvala ti na idejama, nisu lose! Razmislicu malo o tome, a ti mozes da mi napises jos neku ako zelis. Sto se tice novca, sta da kazem? Studiram tako da najvise sto mogu da odvojim je nekih 800 dinara!
Kupi mu flašu jeftine rakije, a za ostatak, sebi šminku, pa oboje zadovoljni !!!
krvolok:
Kupi mu flašu jeftine rakije, a za ostatak, sebi šminku, pa oboje zadovoljni !!!
Lola_bgd:krvolok:
Nemoj tako...I sa 800 din mozes da se snadjes za poklon, samo ako imas malo maste. Uglavnom su iznenadjenja lepsa od materijalnih poklona.
Mmmm, da, mašta čini svašta, ali sa 800 dindži ni Spilberg i Lukas ( ne Aca ! ), zajedno, ne bi mogli Bog zna šta da izmaštaju !!!
Ma znam, rek'o, maločas..... opet ti mene prizivaš, a be!krvolok:...Bog zna šta da ... !!!
®:Ma znam, rek'o, maločas..... opet ti mene prizivaš, a be!krvolok:...Bog zna šta da ... !!!![]()
A rekli smo da je dovoljno VAŠE VISOČANSTVO! :wink:
A ti bi malo da se družiš, ili se šlihtaš, onako, po navici, a ?!?
kupi mu "sedam slonova" odusevice semima_m:Lola hvala ti na idejama, nisu lose! Razmislicu malo o tome, a ti mozes da mi napises jos neku ako zelis. Sto se tice novca, sta da kazem? Studiram tako da najvise sto mogu da odvojim je nekih 800 dinara!
U vezi sam sa deckom koga puno volim i uskoro nam ide godisnjica, a ja nemam pojma cime bi mogla da ga obradujem. Dobro bi mi dosle vase kreativne ideje, posto sam ja sve svoje "ispucala".