Šta čitate?

Trenutno citam "Zato sto te volim" od Gijom Musoa.
Kao francuski bestseler. Nije losa knjiga. Posle toga planiram da procitam "Devojku sa bisernom mindjusom" i "Bracu Karamazov."
Ovo drugo moram da procitam, jer sam pocela da citam kad sam imala 11 godina i odustala. Bila je previse teska knjiga za mene.
Sad, ima da je prozvacem samo tako. :p

Sidney Sheldon-GnJev Andjela uf kao i uvek,bez daha,mada,kad sam tek pocela da citam Sheldona bilo je mnogo uzbudljivije,i genijalnije sto se tice odnosa medju likovima i raspleta.Videcu kako ce biti ovde((;
A u razmacima Servin B. Nuland-Leonardo da Vinci
Dosta suvoparno,ali tako je valjda i logicno,sa puno informacija,pocevsi o informacijama o njegovim predacima,pa do dozivljaja iz najranije mladosti.Vredi procitati:)

Trenutno citam "Zato sto te volim" od Gijom Musoa.
Kao francuski bestseler. Nije losa knjiga. Posle toga planiram da procitam "Devojku sa bisernom mindjusom" i "Bracu Karamazov."
Ovo drugo moram da procitam, jer sam pocela da citam kad sam imala 11 godina i odustala. Bila je previse teska knjiga za mene.
Sad, ima da je prozvacem samo tako. :p

=))

I ja ću da pročitam tvoj pokol, al' kad budem u PR. Tamo svakako nemam pametnija posla nego da čitam.

Sad sam nešto razmišljala, uvek kupimo jedna drugoj isti poklon... :lol:

Prošli put isti džemper jedna drugoj, ovaj put knjiga... O.o

Синоћ читајућ' Раблеову другу књигу о Пантагруелу (фала светом духу, заврших једва прву) сам ишчупала три странице.
Случајно сасвим, жељом да окренем страницу.
Одувек сам била сивоња...

Иначе, те књиге сам и летос читала али сам све позаборављала.

:lol: e moj sivonjo...

yes.gif

Осетићеш ти моје сивоњство на својој кожи. :evil_laugh:

Ne citam.
Knjige su glupe

Ма, глупи су људи који их читају.
Ја читам оно што морам да не паднем испите, иначе не бих такла те продукте ђавоље работе.

Back