Šta čitate?

Jaooj,Gospodjica!:D

Ja sam tri puta pocinjala da je citam,ali nikako da zavrsim,ne znam zasto.:zima:

Rekla bih da je ona dovela do toga da ostane sama,tako otudjena :neutral:....Uzasan zivot,ne znam zasto se toliko ogradjivala od ljudi, nikome nije htela ni da pomogne nista.

"Ali, u svakom slučaju, čitati ovako debelu knjigu znači dugo biti sam. Dugo biti bez onoga čije vam je prisustvo neophodno, jer čitanje u četiri ruke još nije uobičajeno. Pisca grize savest zbog toga i pokušaće da se iskupi. Ona lepa osoba brzih očiju i lenje kose, koja se čitajući ovaj rečnik i trčeći kroz svoj strah kao kroz sobu oseti usamljena, neka učini sledeće : Neka s rečnikom pod pazuhom izađe u podne prve srede u mesecu pred poslastičarnicu na glavnom trgu svoje varoši. Tamo će je čekati mladić koji se upravo, kao i ona, osetio sam straćivši vreme na čitanje iste knjige ( . . . )

...jer to što dolazi potom samo je njihova stvar i vrednije je od svakog čitanja.

Vidim ih kako na uličnom sandučetu za poštu prostiru svoju večeru i kako obeduju zagrljeni sedeći u sedlima velosipeda."

Nadrealista vas odavno nije častio stihovima francuske erotske poezije...

Čisto da napomenem...

Parental-Advisory---Explicit-Lyrics-Poster-C10031853.jpeg
Pekarka

Pekarko što mi bejaste odana
Motačice muda
Da l' se još sećate godina i dana
U znaku mog uda

Moj mač je čekala vaša galija fina
Što skriva je dupe
Tu je moja kara poput klina
Krpila sve rupe

Po pekari sperma blistaše poput vira
Gde sužanjstvo vas stiže
I zalud sam tražio u ulici Martira
Guz od kog se bolje diže

Gijom Apoliner (1880 - 1918) , preveo Danilo Kiš.

Luka, 'nači, u ova dva posta ubo si moje dve velike ljubavi. :)

Neka s rečnikom pod pazuhom izađe u podne prve srede u mesecu pred poslastičarnicu na glavnom trgu svoje varoši. Tamo će je čekati mladić koji se upravo, kao i ona, osetio sam straćivši vreme na čitanje iste knjige

Ja sam želela da odem pred poslastičarnicu, ali ne bih naišla ni na kakvog mladića sa svojim primerom rečnika...
Ehh, kako se setno raznežih... ;(
...ili nežno rastužih. ;(

Mnogo volim njegova dela, kako poeziju tako i erotska dela.
Sjajan je. Stil pisanja erotskih romana izuzetno podseća na Markiza de Sada. ♥

Back