Šta čitate?

ja je volim..al bas je odavno nisam citala...jao sjecam se to je 2-3. knjiga koju sam sama uzela da citam-tajanstveni gospodin quin..tako nesto....

da, i onda kad ja kupim tu knjigu onda iznenada dodje u biblioteku....!!:mad:

???knjige za tinejdzere nisu samo ''kad ce mi porast grudi'' i ''kako da znam da me vara!''!!!i ja sam tinejdzerka..pa evo procitam bar jednu knjigu mjesecno...nekad i do 3-4....!
totalno mi je glupa da podjela, ako uopste postoji, na tinejdzerske i odrasle knjige..pa ti mozes da citas sve knjige...e sad fora je u tome koliko ces od koje razumjet...ali nema te knjige koju ti neces razumjet i shvatit na svoj nacin..to je car citanja....a ako nemate u skolsku biblioteku (sto je manje vise nemoguce) idite u gradsku....!e, imate one tin knjige ''angus tange i ljubljenje s vatanjem''..ima milion tih nastavaka....a ako ste 93.ili 95. to ne znaci da ne mozete da citate neke klasike....
:dash::dash:
''nismo mi krive sto ne citamo...nego nemamo sta...'':roll::roll:jaoooo!!!!!:thumbdown:

ja stwarno kazem da nemam shta,ja sam procitale swe nastawke angus tange i ljubljenje sa watanjem,pa u nasoj gradskoj biblioteci sam najredowniji clan od malena dolazim i swe shto ima u delu za moj uzrast sam procitala,sada sam npr trazila kako bese naslow waljda cistiliste od dantea nekog i oni kazu ti to ne mozes to je za uzrast prwi srednje,tako da ja sebe ne ogranicawam,wec me bibliotekarke ogranicawaju pre bih rekla

ja stwarno kazem da nemam shta,ja sam procitale swe nastawke angus tange i ljubljenje sa watanjem,pa u nasoj gradskoj biblioteci sam najredowniji clan od malena dolazim i swe shto ima u delu za moj uzrast sam procitala,sada sam npr trazila kako bese naslow waljda cistiliste od dantea nekog i oni kazu ti to ne mozes to je za uzrast prwi srednje,tako da ja sebe ne ogranicawam,wec me bibliotekarke ogranicawaju pre bih rekla
:eek:ti si 93?pa god si mladja od mene, a i mozda manje:roll: a ja sam procitala cijelu bozanstvenu komediju!i dante nije neki!!!a u biblioteku redovno uzimam hesea (vjerovatno ne znas ko je on...:roll:) , i majakovskog....
:dash:
a knjige nisu pisane za odredjene uzraste!!!jes da bi bukovski bio malo previse za tebe, al eto momo kapor ja mislim da bi ti bas lego!!:D
cc.c.c.c.cc.
e, sad mi pade na pamet ''plesala je jedno ljeto'' bi isto mogla da procitas...i ''sve reke teku''...vjeruj mi ima knjiga!!!a ne vjerujem da ako ti ne daju i biblioteku (:whistling:) da ne mozes pozajmit od nekog...eo, ja cu ti iz cg slat ako treba:mrgreen:
sve za obrazovanje!8)

meni su te tinejdzerske knjige glupe,jer sam ih vecinu procitala i sada kad citam takvu knjigu znam unapred sta ce da se desi!
takodje...mislim da bi je i sama sad umjela napisat....

Ja u poslednje vreme chitam samo Teri Pracheta,te knjige me tako zasmejavaju ! :lol:

Dodushe,chitam i dosta epske fantastike- Wheel of time (Robert Jordan),Belgariade (David Eddings)...

Takodje sam prochitao sve delove Harry Potter-a i na srpskom i na engleskom i to po par puta. :D

Tinejdzherske knjige me smaraju,jer,kao shtoe neko iznad rekao,unapred znam shta cje se desiti.Imao sam recimo proshle godine tripove da to chitam,sad vishe ne. :p

Knjige ne čitam zato što su textovi u njima takav k**ac gde ili se živi presrećno ili pretužno,sredina ne postoji.Znam da ste hteli da poletite za citiranjem ovog komentara u fazonu:"Odakle znaš kad ne čitaš?"ali imam kevu koja se ubi čitajući te gluposti gde ili su ćoravi na jedno oko,nemaju pojma šta će sa kintom,nesrećno oženjeni/udati,sinovi alkosi...Gde su tu ljudi koji voze Golfića,imaju 2-3 dece i napolju pred zalazak sunca sede na gajbi piva(tradicionalno srpski)?:confused:
Časopise i novine pročitam čisto onako informativno da ne budem truba kad me neko pita da li su ovi penali formirali vladu/da li je i šta poskupelo/crnu hroniku iz domaćeg regiona...
Najviše volim da čitam forume,tu vidim mišljenja i iskustva običnih ljudi iz uže i šire okoline.Koliko sam samo ja uputstava,korisnih linkova,smešnih slika i video klipova video po tim forumima...Ovaj vrlo malo gledam u odnosu na druge jer ovde ima takvih budala koji za ceo komentar stave par smajlija ili pišu o tome kako je nezdravo piti alkohol i da smo budale što to radimo i pišemo komentare u vezi toga u sobama posvećenim alkosima(gde i ja pripadam).*** pa to je offtopic i za to se na normalnim forumima dobija ban na nedelju dana(jednom probao i više jok).Oni koji trebaju prepoznaće se u svemu ovome...

Knjige ne čitam zato što su textovi u njima takav k**ac gde ili se živi presrećno ili pretužno,sredina ne postoji.Znam da ste hteli da poletite za citiranjem ovog komentara u fazonu:"Odakle znaš kad ne čitaš?"ali imam kevu koja se ubi čitajući te gluposti gde ili su ćoravi na jedno oko,nemaju pojma šta će sa kintom,nesrećno oženjeni/udati,sinovi alkosi...Gde su tu ljudi koji voze Golfića,imaju 2-3 dece i napolju pred zalazak sunca sede na gajbi piva(tradicionalno srpski)?:confused:
Časopise i novine pročitam čisto onako informativno da ne budem truba kad me neko pita da li su ovi penali formirali vladu/da li je i šta poskupelo/crnu hroniku iz domaćeg regiona...
Najviše volim da čitam forume,tu vidim mišljenja i iskustva običnih ljudi iz uže i šire okoline.Koliko sam samo ja uputstava,korisnih linkova,smešnih slika i video klipova video po tim forumima...Ovaj vrlo malo gledam u odnosu na druge jer ovde ima takvih budala koji za ceo komentar stave par smajlija ili pišu o tome kako je nezdravo piti alkohol i da smo budale što to radimo i pišemo komentare u vezi toga u sobama posvećenim alkosima(gde i ja pripadam).*** pa to je offtopic i za to se na normalnim forumima dobija ban na nedelju dana(jednom probao i više jok).Oni koji trebaju prepoznaće se u svemu ovome...

Nije tebi lako sine... :cry:

knjige,stripove i mange... volim sf i horore... trenutno citam 'pretty vacant:povijest punka by phil strongman' i 'kavics az egben(pebble in the sky) by isaac asimov' ovu knjigu citam na madjarskom...inace citam i na engleskom....

Prochitala sam juche knjigu "Sponzorusha"
Bash je vulgarna, a pisac je vrlo nepismen...
Jel prochitao josh neko?

ne znam na shta tachno mislish, ko je napisao?
ja sam prochitala "sponzorushe", napisala Masha Rebic, ali sam videla i neku drugu knjigu "sponzorushA", koju nisam chitala
inache, ova koju sam ja prochitala mi se bash dopada, ali bash bash

trenutno chitam jaaako lepu knjigu, zove se "idi kuda te srce vodi", napisala Suzana Tamaro...plachem na svakoj drugoj stranici

Back