gaga 93
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
ja je volim..al bas je odavno nisam citala...jao sjecam se to je 2-3. knjiga koju sam sama uzela da citam-tajanstveni gospodin quin..tako nesto....
da, i onda kad ja kupim tu knjigu onda iznenada dodje u biblioteku....!!:mad:
???knjige za tinejdzere nisu samo ''kad ce mi porast grudi'' i ''kako da znam da me vara!''!!!i ja sam tinejdzerka..pa evo procitam bar jednu knjigu mjesecno...nekad i do 3-4....!
totalno mi je glupa da podjela, ako uopste postoji, na tinejdzerske i odrasle knjige..pa ti mozes da citas sve knjige...e sad fora je u tome koliko ces od koje razumjet...ali nema te knjige koju ti neces razumjet i shvatit na svoj nacin..to je car citanja....a ako nemate u skolsku biblioteku (sto je manje vise nemoguce) idite u gradsku....!e, imate one tin knjige ''angus tange i ljubljenje s vatanjem''..ima milion tih nastavaka....a ako ste 93.ili 95. to ne znaci da ne mozete da citate neke klasike....
''nismo mi krive sto ne citamo...nego nemamo sta...''jaoooo!!!!!
![]()
ja stwarno kazem da nemam shta,ja sam procitale swe nastawke angus tange i ljubljenje sa watanjem,pa u nasoj gradskoj biblioteci sam najredowniji clan od malena dolazim i swe shto ima u delu za moj uzrast sam procitala,sada sam npr trazila kako bese naslow waljda cistiliste od dantea nekog i oni kazu ti to ne mozes to je za uzrast prwi srednje,tako da ja sebe ne ogranicawam,wec me bibliotekarke ogranicawaju pre bih rekla