gaga 93
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
ja je volim..al bas je odavno nisam citala...jao sjecam se to je 2-3. knjiga koju sam sama uzela da citam-tajanstveni gospodin quin..tako nesto....
da, i onda kad ja kupim tu knjigu onda iznenada dodje u biblioteku....!!:mad:
???knjige za tinejdzere nisu samo ''kad ce mi porast grudi'' i ''kako da znam da me vara!''!!!i ja sam tinejdzerka..pa evo procitam bar jednu knjigu mjesecno...nekad i do 3-4....!
totalno mi je glupa da podjela, ako uopste postoji, na tinejdzerske i odrasle knjige..pa ti mozes da citas sve knjige...e sad fora je u tome koliko ces od koje razumjet...ali nema te knjige koju ti neces razumjet i shvatit na svoj nacin..to je car citanja....a ako nemate u skolsku biblioteku (sto je manje vise nemoguce) idite u gradsku....!e, imate one tin knjige ''angus tange i ljubljenje s vatanjem''..ima milion tih nastavaka....a ako ste 93.ili 95. to ne znaci da ne mozete da citate neke klasike....
''nismo mi krive sto ne citamo...nego nemamo sta...''jaoooo!!!!!
![]()
ja stwarno kazem da nemam shta,ja sam procitale swe nastawke angus tange i ljubljenje sa watanjem,pa u nasoj gradskoj biblioteci sam najredowniji clan od malena dolazim i swe shto ima u delu za moj uzrast sam procitala,sada sam npr trazila kako bese naslow waljda cistiliste od dantea nekog i oni kazu ti to ne mozes to je za uzrast prwi srednje,tako da ja sebe ne ogranicawam,wec me bibliotekarke ogranicawaju pre bih rekla

ti si 93?pa god si mladja od mene, a i mozda manje
) da ne mozes pozajmit od nekog...eo, ja cu ti iz cg slat ako treba

'ajmo Luka,ispočetka)...