Šta čitate?

Znam kako je to.

Iz knjizevnosti sam ranije redjala petice i petice,sad imam bednu trojku.:(:(
Uzas.

kad mi je neko ranije govorio kako ga mrzi da cita knjige,nisam mogla da verujemSad znam...

Poslednja izmena:
Ja sam uclanjena u vise biblioteka i opet ne mogu da dodjem do svih knjiga koje zelim da procitam. Pa nemaju cak ni sva Balzakova dela, da ne pricam o novijim knjigama koje tek izlaze. I tako se stekam preko neta i coravim... zato me i mrzi da citam cesce...
Mislim dati po 500-100 din za knjigu za mene je mnogo, jer nemam toliki dzeparac, a ja knjigu od 1000 stranica mogu da slistim za 2 dana... nije normalno al' je tako

E dobra si ti.

Meni je samo zao sto su knjige toliko nedostupne pa moram da ih trazim po netu i skidam i onda citam na kompu, a nema nista lepse od citanja sa pozutelog papira.

A trenutno citam "Kad jaganjci utihnu" Tomas Haris.

Cita li neko Agathu Christie?
ja je volim..al bas je odavno nisam citala...jao sjecam se to je 2-3. knjiga koju sam sama uzela da citam-tajanstveni gospodin quin..tako nesto....

Ja sam uclanjena u vise biblioteka i opet ne mogu da dodjem do svih knjiga koje zelim da procitam. Pa nemaju cak ni sva Balzakova dela, da ne pricam o novijim knjigama koje tek izlaze. I tako se stekam preko neta i coravim... zato me i mrzi da citam cesce...
Mislim dati po 500-100 din za knjigu za mene je mnogo, jer nemam toliki dzeparac, a ja knjigu od 1000 stranica mogu da slistim za 2 dana... nije normalno al' je tako
da, i onda kad ja kupim tu knjigu onda iznenada dodje u biblioteku....!!:mad:

Tako i kod mene. Ima nekoliko knjiga za moj uzrast, ali sam sve to procitala...:confused:
kakwa biblioteka u nasoj bar nema nista samo neke slikownice ili neke bas knjige za odrasle,nema nista za tinejdzere
???knjige za tinejdzere nisu samo ''kad ce mi porast grudi'' i ''kako da znam da me vara!''!!!i ja sam tinejdzerka..pa evo procitam bar jednu knjigu mjesecno...nekad i do 3-4....!
totalno mi je glupa da podjela, ako uopste postoji, na tinejdzerske i odrasle knjige..pa ti mozes da citas sve knjige...e sad fora je u tome koliko ces od koje razumjet...ali nema te knjige koju ti neces razumjet i shvatit na svoj nacin..to je car citanja....a ako nemate u skolsku biblioteku (sto je manje vise nemoguce) idite u gradsku....!e, imate one tin knjige ''angus tange i ljubljenje s vatanjem''..ima milion tih nastavaka....a ako ste 93.ili 95. to ne znaci da ne mozete da citate neke klasike....
:dash::dash:
''nismo mi krive sto ne citamo...nego nemamo sta...'':roll::roll:jaoooo!!!!!:thumbdown:

Ja imam 40-ak knjiga od Agate, a ima i ljubavnih romana. Ni u gradskoj nije bolje, tamo nisam procitala sve knjige, al' polovinu sigurno jesam. A ne svidjaju mi se bas sve knjige, tako da mi ne ostaje veliki izbor.

Drago mi je samo zato sto citanje privlaci i losije djake ne samo odlikase. Moja skolska jedva sastavlja kraj sa krajem ali zato cita skoro kao ja... a mene je tesko premasiti po tome...

Ja imam 40-ak knjiga od Agate, a ima i ljubavnih romana. Ni u gradskoj nije bolje, tamo nisam procitala sve knjige, al' polovinu sigurno jesam. A ne svidjaju mi se bas sve knjige, tako da mi ne ostaje veliki izbor.

Drago mi je samo zato sto citanje privlaci i losije djake ne samo odlikase. Moja skolska jedva sastavlja kraj sa krajem ali zato cita skoro kao ja... a mene je tesko premasiti po tome...

a znas sto je najjace..kad u dnevnik citanja za srp stavim knjige koju su ne vezane za skolu...i naavno imam ih vise no svi ovi sto su prepisivali iz skolske..i onda mi profesorka kaze da to nije dobro...e.e.e.e.e.e...ne zbog toga sto nisam dobro uradila nego sto su knjige ne vezane za skolu....e, iduci put cu bukovskog da stavim!:lol:

Ja volim da citam, a to sto nema knjiga nikako mi nije izgovor za ,,necitanje''. Kazem za moj uzrast, a ne za tinejdzere. ;) A vecina knjiga koje citam nemaju veze sa takvim stvarima...Neke od omiljenih knjiga: Dobar vetra plava ptico, Laura Leander, Hari Poter, Cica Tomina koliba, a koliko ja znam tu se uopste ne pominju takve stvari.... ;)

Ne znam sta da ti kazem,ni ja ne nadjem sve sto zelim,ali uzmem nesto drugo pa se zadovoljim time,ima previse drugih knjiga da bih se zadrzavala na bas toj odredjenoj...Nacice se nekad:)

Ato se tice Agate,ako niste procitali ''Deset malih crnaca'',preporucujem je,nema ni Poaroa,ni gospodje Marpl,a bolju ideju Agata nikad nije imala ja i dalje razmisljam o tome kako ju je genijalno osmislila.

Pa samo "Ljudsku komediju" čini 91 delo... :)
Mada kažu da treba pročitati sve od Balzaka da bi se u potpunosti razumelo francusko društvo 19-tog veka...Neobična kaljuga,kako kaže Votren...

Back