DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
sofffy:Ma HPGoF je naaaaaaaj!
Једно велико ФУЈ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:Ma HPGoF je naaaaaaaj!
*black sheep*:kakvim londonskim.
knjigu je pisala nemica, o svom problematicnom detinjstvu, i borbi sa drogom.
knjiga je ODLICNA!
Extra knjiga!Cini mi se da je istinita prica!Citala sam je proshle god!Sto posto ce ti se svideti!Belgrade girl:Treba da procitam uskoro za citalacku znacku knjigu "Deca sa stanice zoo",sta je to???
ostavlja mnooogo jak utisak...jedva sam je procitala!Cyber_Barbie:"Mi deca sa stanice Zoo" je istinita pricha...Nije mi se neshto dopala knjiga,ali ostavlja jak utisak.
Odlichna knjiga...newerna_beba:awwwwwww..... ja moram Korene kako znam i umijem,a n MOGu!!!!:-(
wow.andja_stay_cool:ma super su koreni..zaista..meni se bas sviđaju..prvih 50 strana ne znas ko je kome rod a ko pomozi bog =) ali posle je wrh....ima dosta događanja, sexa, odbacivana rodbine, prevare....
Cyber_Barbie:Knjiga Marka Vidojkovica iz nekoliko delova...Ovakav je redosled:
"Ples sitnih demona"
"Djavo je moj drug"
"Pikavci na plazi"
"Kandze"
"Sve crvenkape su iste"
Kniga opisuje zivot Bobana Shestica...Od srednjoshkolskih dana,ap sve do trideset godine..Svaka kniga je u razlichitom periodu napisana,"Kandze" su mi se najmanje dopale,mada su dobro napisane i realno je izlozena situacija koja je tada bila u nashoj zemlji(mislim 91-92 kada se raspadala Juga),ali je taj deo bash zasnovan na ondashnjim protestima i politikom,a ja to ne gotivim bash...Mada mi se bash svidjaju njegove knjige.Surovo su realne.