Šta čitate?

nina_gov:
Trenutno citam Disa - Grobnica za Borisa Davidoviča.....
jos je rano da komentarisem ;)
ali nije rano da nauchish da je "grobnicu za borisa davidovicha" napisao danilo kish, a da je vladislav petkovicj dis neko sasvim drugi.

ono shto je daleko tuzhnije od ovoga je shto se nije nashao niko da ispravi ovu glupost.

Citam teen romane,npr. neprikosnoveni romani su ako ste culi za ispovesti Dzordzije Nikolson "Angus,tange i ljubljenje s vatanjem","Ok je,imam bas velike gacerone","Cinge cange u akciji"...Pisala ih je Luiz Renison.
Knjige su PREODLICNE!!!!!

Ana Karenjina???Ja znam da mi je bilo malo smor dok sam citala jer je mnogo dugacko...ali,zato kad sam zavrsila mesec dana nisam mogla da prestanem da razmisljam o toj knjizi...EXTRA knjiga...A trenutno citam Zlocin i kaznu i cini mi se da je bas super....

Belgrade girl:
Citam teen romane,npr. neprikosnoveni romani su ako ste culi za ispovesti Dzordzije Nikolson "Angus,tange i ljubljenje s vatanjem","Ok je,imam bas velike gacerone","Cinge cange u akciji"...Pisala ih je Luiz Renison.
Knjige su PREODLICNE!!!!!
Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni.Moje omiljene knjige...

"Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni"
Takodje.Jel znas mozda kad i da li uopste izlazi sledeci deo?
Ovaj poslednji "...I onda mi je otpao i ostao u ruci" je stvarno genijalan mada mi se ipak najvise svidjaju prva dva.

citala sam jednom davno dorijana... losa knjiga... kad sam je procitala ceo svet mi se cinio nekako mracnim... ta knjiga istice ono lose u coveku i savetujem ljubitelje happy end-a da ne citaju...
a trenutno citam karenjinu i ne mogu da joj docekam kraj... prvog dela... :cry:

Belgrade girl:
"Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni"
Takodje.Jel znas mozda kad i da li uopste izlazi sledeci deo?
Ovaj poslednji "...I onda mi je otpao i ostao u ruci" je stvarno genijalan mada mi se ipak najvise svidjaju prva dva.
Cula sam da bi trebalo na leto juni-juli...

Back