MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
ja ne mogu da citam sestre bronte.Nekako su mi.....blah..............svidja mi se samo Jane Eyre.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali nije rano da nauchish da je "grobnicu za borisa davidovicha" napisao danilo kish, a da je vladislav petkovicj dis neko sasvim drugi.nina_gov:Trenutno citam Disa - Grobnica za Borisa Davidoviča.....
jos je rano da komentarisem![]()
ne mogu da verujem......Lana M.:Ja se mucim sa ovom Anom Karenjinom.Nista gore u zivotu nisam citala...
ne da sam cula, nego su mi to jedne od naaaj knjiga!ako ste culi za ispovesti Dzordzije Nikolson
Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni.Moje omiljene knjige...Belgrade girl:Citam teen romane,npr. neprikosnoveni romani su ako ste culi za ispovesti Dzordzije Nikolson "Angus,tange i ljubljenje s vatanjem","Ok je,imam bas velike gacerone","Cinge cange u akciji"...Pisala ih je Luiz Renison.
Knjige su PREODLICNE!!!!!
Da, za potpalu.Belgrade girl:"Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni"
Takodje.Jel znas mozda kad i da li uopste izlazi sledeci deo?
Ovaj poslednji "...I onda mi je otpao i ostao u ruci" je stvarno genijalan mada mi se ipak najvise svidjaju prva dva.
Opa Lanfear, wickedLanfear:Da, za potpalu.
Cula sam da bi trebalo na leto juni-juli...Belgrade girl:"Mislim da nema boljih teen romana.Svih pet delova su fenomenalni"
Takodje.Jel znas mozda kad i da li uopste izlazi sledeci deo?
Ovaj poslednji "...I onda mi je otpao i ostao u ruci" je stvarno genijalan mada mi se ipak najvise svidjaju prva dva.