Šta čitate?

anu sam procitala prvi tom.
jeste da izgleda kao sapunjara na prvi pogled, ali kad se udubis vidis bogatstvo detalja, koji imaju svoje znacenje.
tek treba da je radimo u skoli ali nam je srpkinja rekla neka pitanja da o njima razmislimo dok citamo, i pomogla su mi - postovau ih sutra sad sam malo udarena od previse palacinki sa karamelom :shock: :lol:
inace ja uzela da citam jednu knjigu sarlot bronte, i kad sam do 50. stranice vidim da je neko iscepao 40 strana :evil: kad ga ja dohvatim... grrrr!!!!

prochitala sam 200strana za dva dana.......ochi su mi sinocj ispale :shock: ......
moram da zavrshim do ponedeljka :(.....
aj knjiga ko knjiga.......pojedini delovi bash bash smaraju....ljevin i ostali.....al o5 poneshto je i zanimljivo.....ruska "shpanska serija" (@KLL) ;) ....

antigona.. ko je pominje? ja je citala prosle godine, knjiga je bas... ql :D:D:D:D
ako ne mozes da citas antigonu cekaj samo da dodjes do ilijade :shock:
p.s. ja do kraja raspusta moram da procitam ceo 2. tom... a idem na zimovanje, tako da nista od toga :lol:

Harry Potter je za mene zakon knjiga, procitao sam sva 6 dela i iscekujem 7. Vi koji niste citali knjige, a gledali ste filmove o njemu, predlazem vam da procitate, zato sto su filmovi u najmanju ruku sra** ! Mozda filmovi i nisu tako losi, ali knjiga je zakon. I ja sam prvo pogledao prvi deo, pa tek onda uzeo knjigu u ruke, i to nisam ni hteo da citam prvi deo, nego sam krenuo od drugog (ko je gledao 4 dela, nemoj da krene sa citanjem od 5-og) i verujte mi na rec - fenomenalno ! Toliko zapleta, raspleta . . . Jedno pitanje za one koji nisu procitali 6. deo : Sta mislite, ko ubija Dambldora u tom delu ?

ja sam takodje procitala harry pottera...ali nisam shesti deo....i knjige jesu fenomenalne,meni omiljene....i bolje nego film...ovaj poslednji je dosta skracen..izbaceno puno detalja....
a najbolji deo mi je vatreni pehar...mada...svaka na svoj nacin super....
ko je ubio dambldora...ne bih znala...mozda snape..mislim da su mi nesto tako pricali...

Back