newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
ehhhhhhhh.... andric.... odusevljava....
sad citam KORENE,lektira....
sad citam KORENE,lektira....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

incesti,silovanja,prljavstina,turci,znoj,stroke...:x :shock:

ana karenjina je super knjiga jeste da je debela............ali je super!minna-:~antigona~ nije losha knjiga.....
meni je bila jedna od zanimljivijih u I raz.......i kratka je....
i sad sam konachno uzela iz biblioteke ~anu karenjinu~........2 debele knjizhurine....
ajoj ko cje to prochitati.........
Свиње су дебеле, а књиге су обимнеNedodirljiva88:ana karenjina je super knjiga jeste da je debela............ali je super!
jao....Dovla:Свиње су дебеле, а књиге су обимне![]()

aaaa nije to... tu knjigu sam procitala u pravo vrijeme....Keeper:shto? kol'ko se secjam tamo bash i nema pranja vesha, tvoje uzhe specijalnosti.![]()
tac Edip,kralj Tebe,saznavši da se greškom oženio svojom majkom i sa njom izrodio četvoro dece rukama je sebi iskopao oči,a majka im se obesila,dok su braća u međusobnoj borbi izginula.Antigona to doživljava kao izdajstvo brata i spremna je da kao sestra,umre ali ne i da nosi sveti greh i dopusti da ptice i psi raznose bratovljevo telo.Ismena odbija da učestvuje u tome.
olinikovo telo je prekriveno zemljom.Ta vest u Kreontu je izazvala bes i naređuje da se krivac pronađe.Oglašava se hor i ta horska pesma je himna čoveku i jedno od najlepših mesta u drami.
)