Šta čitate?

Procito bas nedavno,dobra knjiga stvarno
Don Miguel Ruiz - Moc Ljubavi ,ako nisi procito procitaj,bices zahvalan sigurno,ako ne i najbolja knjiga koju sam procito do sad :)

Hvala na preporuci.A sto se tice De Mela,fenomenalan je,mada nije brutalan kao Osho.
Mada,Osho ima neke momente u kojima prica odprilike "volite sve ljude" nisam bas filantrop kako se danas to gleda,filantrop sam u smislu da necu nikoga povrediti(bez razloga naravno) a sad da li cu ga voleti to je diskutabilno.

Hvala na preporuci.A sto se tice De Mela,fenomenalan je,mada nije brutalan kao Osho.
Mada,Osho ima neke momente u kojima prica odprilike "volite sve ljude" nisam bas filantrop kako se danas to gleda,filantrop sam u smislu da necu nikoga povrediti(bez razloga naravno) a sad da li cu ga voleti to je diskutabilno.

Za mene je Osho i kao lik,pojava i kao mudrac najveci medju najvecima,al ova knjiga sto sam ti preporucio sjajno,jednostavan stil pisanja i nema te tolke provokativnosti kao kod Oshoa,ima on jos dobrih knjiga al ova mi se nekako izdvojila ;)

Fenomenalan je,prilicno me je odusevio.
Prica prati Sidartin duhovni i svetovni put kao i njegovo budjenje a prica se vezuje za njega i klinca(u danasnjem vremenu) za koga smatra budisticki svestenik da je reinkarnacija njegovog ucitelja.

Back