roots
Obećava
- Poruka
- 81
Keeper:stari zavet novi zavet nostradamusa jehovine svedoke tarabicje zodijak ... shta sve nisam chitao.

jeste............zaboravih tacno kako ide....

lud neki lik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:stari zavet novi zavet nostradamusa jehovine svedoke tarabicje zodijak ... shta sve nisam chitao.

"Prokleta Avlija" mozda uzmem i neku knjigu Antonija de Mela sto sam dobio za rodj!
 "Prokleta Avlija" mozda uzmem i neku knjigu Antonija de Mela sto sam dobio za rodj!Nadam se da ovo nema veze sa mnom? :?roots:

suze mi krenule....aaahahah
ma jok bre sha ti jeShinoda:Nadam se da ovo nema veze sa mnom? :?

otkud znam.. oce Keeper da bude shaljivdzija, ljubi ga majkaroots:ma jok bre sha ti je
keeper me zasmejava

Jbt ovaj covek je ziv!!! :shock:Кулиража:@MadonnaGirl
Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.
Кулиража:@MadonnaGirl
Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.
Dve VELIKE grane: Epsku i Naucnu fantastiku.. Pouzdano ti mogu reci da vise ljudi cita to nego ljubavne romane i sl..MadonnaGirl:Smatram da su tinejdzerima najdostupnije ovi zanrovi iz ankete.I koje su te bitne grane koje sam ispustila???

hahaha...Keeper:pa najvishe mi se sviiiidjaaaa..... pa zakoluta ochima ..... STARI ZAVET.
- a zashto? shta tu ima?
paaaa.... novi zavet... ovamo i onamo.... a stari zavet.... pa u starom zavetu ima nekih preferencija....
 ), koji mi je to tako lepo odglumio... mislim da i nema potrebe da gledam 8)
), koji mi je to tako lepo odglumio... mislim da i nema potrebe da gledam 8) 

Shinoda:Dve VELIKE grane: Epsku i Naucnu fantastiku.. Pouzdano ti mogu reci da vise ljudi cita to nego ljubavne romane i sl..
Mogla si recimo i poeziju da stavis..
jbg sad..MadonnaGirl:U jbt...ja sam bila 100% sigurna da sam stavila naucnu fantastiku.........au..... :shock: :shock: :shock:
 sta je tu je, necemo da se stresiramo!
 sta je tu je, necemo da se stresiramo! 
 i uz ***** "umetnost" su najveci predstavnici sunda (nem. Sunt - smece, otpad).
 i uz ***** "umetnost" su najveci predstavnici sunda (nem. Sunt - smece, otpad).Dzordz R.R. Martin?? :?sofffy:mama i sestra me smaraju da procitam "Pjesmu leda i vatre" ....ma daaaaaj...sitna slova,smor prica... blaaa

e taj!Shinoda:Dzordz R.R. Martin?? :?