roots
Obećava
- Poruka
- 81
Keeper:stari zavet novi zavet nostradamusa jehovine svedoke tarabicje zodijak ... shta sve nisam chitao.![]()
jeste............zaboravih tacno kako ide....

lud neki lik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:stari zavet novi zavet nostradamusa jehovine svedoke tarabicje zodijak ... shta sve nisam chitao.![]()
jeste............zaboravih tacno kako ide....

Nadam se da ovo nema veze sa mnom? :?roots:![]()
![]()
suze mi krenule....aaahahah
ma jok bre sha ti jeShinoda:Nadam se da ovo nema veze sa mnom? :?
otkud znam.. oce Keeper da bude shaljivdzija, ljubi ga majkaroots:ma jok bre sha ti je
keeper me zasmejava![]()

Jbt ovaj covek je ziv!!! :shock:Кулиража:@MadonnaGirl
Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.
Кулиража:@MadonnaGirl
Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.
Dve VELIKE grane: Epsku i Naucnu fantastiku.. Pouzdano ti mogu reci da vise ljudi cita to nego ljubavne romane i sl..MadonnaGirl:Smatram da su tinejdzerima najdostupnije ovi zanrovi iz ankete.I koje su te bitne grane koje sam ispustila???
hahaha...Keeper:pa najvishe mi se sviiiidjaaaa..... pa zakoluta ochima ..... STARI ZAVET.
- a zashto? shta tu ima?
paaaa.... novi zavet... ovamo i onamo.... a stari zavet.... pa u starom zavetu ima nekih preferencija....![]()

Shinoda:Dve VELIKE grane: Epsku i Naucnu fantastiku.. Pouzdano ti mogu reci da vise ljudi cita to nego ljubavne romane i sl..
Mogla si recimo i poeziju da stavis..![]()
jbg sad..MadonnaGirl:U jbt...ja sam bila 100% sigurna da sam stavila naucnu fantastiku.........au..... :shock: :shock: :shock:
sta je tu je, necemo da se stresiramo!
i uz ***** "umetnost" su najveci predstavnici sunda (nem. Sunt - smece, otpad).Dzordz R.R. Martin?? :?sofffy:mama i sestra me smaraju da procitam "Pjesmu leda i vatre" ....ma daaaaaj...sitna slova,smor prica... blaaa
e taj!Shinoda:Dzordz R.R. Martin?? :?