Šta čitate?

pa najvishe mi se sviiiidjaaaa..... pa zakoluta ochima ..... STARI ZAVET.
- a zashto? shta tu ima?
paaaa.... novi zavet... ovamo i onamo.... a stari zavet.... pa u starom zavetu ima nekih preferencija.... :)

@MadonnaGirl

Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.

Kakvo pitanje "sta citate" pa nisi uzeo u obzir da ovde ima ljudi koji jos ni prvu knjigu nisu procitali. Ja licno nisam ni prvu knjigu procitao.Obicno sam citao krimice pa po***** i gde su ti knjige o p**** casopisima .

Кулиража:
@MadonnaGirl

Ne znam koliko se razumes u grane knjizevnosti, ali su ispustila jednu veoma, veoma bitnu i jos par veoma ucestalih, a na prva dva mesta si stavila sund literaturu koja ni kod jednog kriticara ne dobija ni prelaznu ocenu.

Smatram da su tinejdzerima najdostupnije ovi zanrovi iz ankete.I koje su te bitne grane koje sam ispustila???

Najjača je ona baba posle:
Kako se živi ovde u Lipnici?
Dobro, super, nema problema.
Kažu, neki malo bolje...
A neko loše, kuća nije okrečena, drva nije spremljena, ništa, ništa, ništa. Kako će se ostane živo, videćemo. Lepo kuću da prodam, da uzmem konopac i da se OBESIM!

:lol: :lol: :lol:

@Shinoda
Ziv je, ziv je, samo malo neaktivan.

Ne znam koliko vas je imalo (ucilo) sociologiju u srednjoj (narocito onu novu knjigu), gde se ljubavni i krimi romani nazivaju ljubici i krimici :lol: i uz ***** "umetnost" su najveci predstavnici sunda (nem. Sunt - smece, otpad).

Glupo bi bilo da nabrajam sta sve fali, umesto toga postoji podforum knjizevnost i Naucna fantastika gde ljudi pisu sta citaju i sta vole.

Ja sam za vjek vjekova zavrsio sa lektirama.
To mi je bio najbolniji deo u toku mog srednjeskolskog obrazovanja.
Ali uspeo je neko i mene da natera da procitam Tihi Don, Bracu Karamazove, sto sam govorio da nikada u zivotu necu procitati....
Nakon toga sam zauvek raskrstio sa glupom ruskom knjizevnoscu i vratio se na stare staze (SF u svim oblicima, neke zanimljive avanture, i sve sto valja).
Sto se poezije tice, ko nije procitao Gavrana, ne zna sta je poezija.

Back