Šta čitate?

Boze mili, kako ste neinspirativni i neproduhovljeni.... Evo npr. JA, prosto kriziram kada ne citam,.... Ova cita KARENJINU, ko zna od kada, ja sam je "progutao" za 4 dana..... A prvi put sam je procitao u petom razredu osnovne.....

Da li volim da čitam???Mala je reč VOLETI,ja OBOŽAVAM knjige! :D (naravno,izuzev onih školskih,te me ne interesuju :p ).Najviše volim da čitam knjige savremenih pisaca,tako da trenutno čitam Lekari-Erik Segal .Inače,jedna od mojih omiljenih spisateljica je Megi Olderson.Naravno,ponekad volim i krimi i SF romane,a najomiljeniji pisac mi je Stiven King!

Почео сам јуче Фридрих Ниче ''Тако је говорио Заратустра'', очекивао сам да је нешто нормално, а ово ненормално глупо, ал' добро прочитао сам тек нешто мало 60-ак страна, ваљда ћу до краја променити мишљење... А после имам Карл Маркс ''Темељи слободе'', после тога ''Софијин свет'', и доста тих филозофских.. Враћам се после на Балзакаааа... :) :)

nemoj ko pola marve da se zayebesh nestrpljenjem u vezi Nichea :)
ja sam morao triput da prochitam da prvo da bih ishta shvatio, a tek posle pet sam zaista pocheo neshto da kontam.

Back