Šta čitate?

pazi ove.
jedan troshi 100evra nedeljno i ne bi dao 200-300din za knjigu pa da ga yebe chopor nigera sa podignutim rampama, a drugi chita CKM, leglo nemogucje nepodnoshljivog shovinistichkog humora. mushki chasopis. cela redakcija drka na slike riba koje je njihov drugar islikao i onda pishu chlanke. i onda neko to kupi i chita. dumb f.uck.

Ja knjige samo na sajmu i kupujem.......Npr. Angus tange i to kosta 420 u knjizari, a 280 na sajmu......e da kad smo vec kod toga,danas kupujem 4 deo ispovesti dzordzije nikolson izasao je pre jedno 3-4 dana....... a inace za sajam stedim nedeljama unapred.......zato i kupim 30 knjiga.......

Ne na sajmovima su uopsteno nize cene...mislim da je cak i na bg sajmu mnogo jeftinije nego u knjizarama.Kad sam pre mesec dana bila u bg onesvestila sam se kada sam videla cene......ali moja drugarica kaze da su na platou pristojnije cene,i da ima veliki izbor......ja sam bila u akademiji cini mi se da se tako zove........

da nije obrnuto??
npr. terry pratchett...cak i u mamutu! i u akademiju kosta oko 700 din...u platou je 900...u ips nisam ni vidjala ovih dana...

ja sam na sajmu kupila da vincijev kod, i ostatak knjiga od dan brown-a ...i nervirala sam se sto je cena niza za nekih 80 din... i sve sto sam htela da kupim bilo je ''snizenje'' od nekih 80-100din...ili ga nije ni bilo! ...

Pa ne znam......ovde na sajmu davincijev kod kosta 950 i 500 dinara.......razlikuje se samo povez!
A autostoperski vodic kroz galaksiju kosta 500 dinara ali me je neverovatno privukla ta knjiga.........jao da ima i moderan fudbal to MORAM da imam...........

Back