-Northerian-
Ističe se
- Poruka
- 2.056
inace megi, ja sam tu knjigu gotovo napamet nabubacio u 3. god i zavrsio na republickom ou fakin jeaaa a vi se ebite njaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nesam gledala film
ne bih znala
ali za kjubrika
your every argument is invalid
ebo te on, samo je razradio kingovu ideju... a nikolson je odlican glumac i bez kjubrika
procitaj knjigu pa danesi ebeni zakljucak... likovi su blagoreceno jeebenobrutalno odradjeni
@tema
citam lirikse od bicarki
kjubrik ne r a z r a đ u j e ideje
seobe su me ubile u pojam. kukam, a nisam ni 5 glava pročitala
a moraću do kraja nedelje
žao mi, stoji mi na sred sobe grobnica za borisa davidoviča, a treba da čitam seobe i naučim 150 godina srpske jebbene nacionalne istorije do detalja za ponedeljak
radoše ljušiću, dabogda ti oči ispale, nacionalisto jedan okoreli
da si deseti deo one priče o karađorđu posvetio tjudorima ili burbonima....ali nee, bitno je da mi znamo gde je marićevića jaruga na topografskoj karti 1:25000

Mrzim seobe i crnjanskog
Serem se na takvu knjizevnost

Hm, što? Ako nije tajna?![]()
Zato sto sam se smorio kao ker citajuci
A i to je jedini period istorije koji uopste ne gotivim, fuucking 17-18 vek
A i mrzim krajisnike

... I da, pročitao sam oba dela... Ali realno, Crnjanski ima specifičan stil pisanja... Nije svakom dopadljiv.
. Ne znam, ali još uvek sam pod utiskom ovih rezultata...Mrzim seobe i crnjanskog
Serem se na takvu knjizevnost

Теби више пашу неке пустоловине?
Па шта да ти кажем, имаш Џек Лондона и Карл Маја, па изволи!
Без шале, Сеобе сам прочитао са лакоћом. Додуше, нисам се трудио да памтим све детаље нити сам биљежио штагод, само сам читао и то пар глава одједном. Сад читам Дневник о Чарнојевићу и не могу се баш похвалити лакоћом читања.
Али опет, мени је његова поезија ненадмашива, поготово поеме, Стражилово, Сербиа и Ламент над Београдом.
Сад читам Дневник о Чарнојевићу и не могу се баш похвалити лакоћом читања.
...
...
.Neke knjige vredi pročitati zbog jedne rečenice. Ova je nesumnjivo jedna od njih...
Mislim, nije da je knjiga loša, ali u njoj sam pročitao jednu rečenicu koje se setim skoro svaki dan...
"Bolja vremena će doći. Ona uvek dolaze".