gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Od citanja leba nema
Unless you're reading about business 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dođi kodnas na jebenu filosofiju, pa kad ti utrape 25 knjižurina možeš da kukaš![]()
ettema: Archibald J. Cronin- Hatter's castle

dođi kodnas na jebenu filosofiju, pa kad ti utrape 25 knjižurina možeš da kukaš![]()
Pa i nisam daleko od toga, planiram sociologiju pri filozofskom...![]()

bar nećeš imati toliko knjiga
a na našem faksu su sociolozi najomraženiji posle žurnalista koji suvereno vladaju![]()
Jao bre vi filozofi... cccU NS-u, zato i imamo toliko knjiga... u Bg-u je filozofija dosta lakša... ili bar kraća i koncentrisana na analitičku, to jest logiku.

Ja i drug planiramo NS... Videcemo, zdravlje Boze!![]()

zavrsila Hornbijevu knjizicu 'Kako biti dobar'
Orvelovu 'Zivotinjsku farmu' procitala sinoc po 19-ti put
sad nzm sta cu
strucna literatura ceka i ceka i ceka i cekaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kakva je ta Hornbijeva?

) najbolje zna

e pa kul....luda prica o bracnom paru koji se zaglavio u svojoj ljigavoj i mrskoj svakodnevnici..pa onda dolaze promene, ludacke, neocekivane, natprirone
realno, tesko je biti dobar
a to gospodja Kejt (ako nisam zaboravila ime) najbolje zna
ono, prica o tome sta nas cini srecnim, sta zelimo, cemu tezimo i sta radimo kada to i dobijemo..jer ono, cudni su putevi Hornbijevi![]()

Do jaja, videću da nabavimčisto da ubijem malo ovo vreme odmora nakon isptnog roka
p.s. kakva stručna literatura? medical school?

za ubijanje vremena definitivno odgovara
da, da, blizim se polasku u sk, a vec je 3 meseca kako neam pojma sta se tamo radi..pa moram malo kao, da ucim i to..pa diplomski, ijaaaaaaoooo
mada, bila si u totalnom šaolin zen fazonu, imala si dosta vremena za razmišljanje tokom ovog vegetativnog perioda
bilo ne ponovilo se 
šta ćeš da upisuješ? kladim se da još nisi odlučilamada, bila si u totalnom šaolin zen fazonu, imala si dosta vremena za razmišljanje tokom ovog vegetativnog perioda
bilo ne ponovilo se
a ******, valjda će madafakin nastavnici da imaju obzira prema tvojoj nezgodi![]()

Ma opušteno, imaćeš više vremena da spremiš prijemni
ma ono, ako se dobro organizuješ, na faksu ćeš imati još veću slobodu, mada zavisi na kom... ali na velikom broju predavanja nisu obavezna, tako da, opušteno
p.s. ala smo otišli u offtopik, ima Kreptoman stvarno da pozeleni![]()
Vezbe jesu na svim... a ne znam kako kod drugih... Ja imam jedno predavanje dnevno u proseku... ostalo sve su vezbe...
Vežbe naravno, ali predavanja nisu u velikom broju slučajeva.
Pozdrav