- Poruka
- 2.145
Danas blejim ceo da po biblioteci, bukvalno nista pametno da nadjem...EF me smorio, procitao sam gotovo sve istorijske romane, SF me ne privlaci, oni trileri tipa Den Braun su bljak, tako da cu najozbiljnije prestati da citam knjige! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas blejim ceo da po biblioteci, bukvalno nista pametno da nadjem...EF me smorio, procitao sam gotovo sve istorijske romane, SF me ne privlaci, oni trileri tipa Den Braun su bljak, tako da cu najozbiljnije prestati da citam knjige!![]()

ja ne volim da citam knjige, jedino kad srpkinja (srpskinja, kako god) smara da citamo one lektire pa moram
![]()
blejis u biblioteci?![]()

Chitam Autostoperski vodich kroz Galaksiju, i nadam se da cu, posle 658 puta pochinjanja istog, jednom i da ga privedem kraju.
Knjige su na cetvrtom mestu! Jesi ponosan na sebe?

Chitam Autostoperski vodich kroz Galaksiju, i nadam se da cu, posle 658 puta pochinjanja istog, jednom i da ga privedem kraju.
Blejim u biblioteci iz nekoliko razloga:
1. Upoznao sam ribu koja tamo radi, do jaja izgleda.
2. Blizu biblioteke je park u kome inace blejim, tako da nije smor otici do biblioteke.
3. Klima unutar iste mi odgovara.
4. Volim da preturam po knjigama, uvek nadjem nesto blesavo.
5. Drkam penzose koji u istoj citaju novine.
![]()

aj ocu i ja tamo
gde je to?![]()

Bingo. Ne znam zashto se na mashtovitost i sanjarenje gleda sa prezirom i zashto je "detinjast" uvreda u tom svetu "odraslih", ozbiljnih ljudi. Trebalo bi vishe da se ugledamo na decu koja su neiskvarena, puna poleta i mashte, i mogu da vide svet onakvim kakav stvarno jeste - pun neistrazhenih puteva koji mogu da dovedu u zacharano kraljevstvo, ali samo ako dovoljno verujesh u to. Tuzhno je shto vecina, tokom odrastanja gubi dodir sa detetom u sebi, i postaju ogorcheni, cinichni, sebichni ljudi, koji mrze svoj zhivot, jer se vrte u zacharanom krugu izmedju novca, izdrzhavanja porodice, problema, stresa, kredita. Da su odrasli ljudi vishe kao deca, zhiveli bismo u mnogo boljem svetu. Ali, avaj.
Posle krenu da te udaraju pesnicama u oko kad nije po njihovom,da cmizdre kad nije po njihovom,kad krenu u zabaviste da ponizavaju decu koja nisu po njihovom i tako dalje.
mada,mozda sam ja to samo ogorcena
Ali nebitno, govorimo pre svega o mastovitosti i tematici.kakav je? ja ga nisam čitao