Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
sad cu da procitam Anu Karenjinu, da ne zagusti kad mi bude trebala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Anju Karenjinu vredi procitati. Tema je sjajna,iako data isuvise opsirno.

navikla sam da citam duplo opsirnije knjige....tako da mi mi to pretstavlja najmanji problem![]()
hari poterakao na primer... sta?
hari potera
@ana karenjina tema-mene je ta knjiga smorila
verovatno zato sto sam tada bila klinja klinjasti,a i nisam mogla da se povezem sa tom ljubavnom temom,i tek sada shvatam neke delove njene tragedije
ali mislim da ce mi trebati puno,puno godina ,posle kojih cu moci da kazem da sam u potpunosti razumela i dozivela anu karenjinu
sto se opsirnosti tice,meni to zaista ni najmanje ne smeta ukoliko je pisac darovit(cak,stavise,tad mi je neki posebni gust) i kad me radnja zanima i kad mogu da se povezem sa njom
pa mogao bi pisac u kombinaciji ta dva slucaja da pise milion strana,i ja bih svaku sa radoscu procitala kao prvu
sto ce reci,opako me je smorila karenjina

Meni je hari poter i dalje gotiva
sta cu
pa ne,cenim ja sve to(cak sam cula da je mesecima prelistavao modne casopise da mi nasao haljine kakve zeli da Ana "nosi"),ali me smara,pa smara
ah,ex ponto je posebna kategorija-svaka recenica,svaka rec toliko savrsena da je iscitavas barem 5 minuta pre nego sto predjes na sledecu
ni mali princ ne zaostaje

hari potera
@ana karenjina tema-mene je ta knjiga smorila
verovatno zato sto sam tada bila klinja klinjasti,a i nisam mogla da se povezem sa tom ljubavnom temom,i tek sada shvatam neke delove njene tragedije
ali mislim da ce mi trebati puno,puno godina ,posle kojih cu moci da kazem da sam u potpunosti razumela i dozivela anu karenjinu
sto se opsirnosti tice,meni to zaista ni najmanje ne smeta ukoliko je pisac darovit(cak,stavise,tad mi je neki posebni gust) i kad me radnja zanima i kad mogu da se povezem sa njom
pa mogao bi pisac u kombinaciji ta dva slucaja da pise milion strana,i ja bih svaku sa radoscu procitala kao prvu
sto ce reci,opako me je smorila karenjina

)
a sad cu opet da uzmem da je citam....polako...da malo olaksam sebi....a ne da je smandrljam kad mi bude trebala.....
hari poter mi bio gotiva u cetvrtom razredu osnovne... 'tela sam i metlu da nabavim
a Tolstoj, kao i gotovo svaki ruski pisac, je bio detaljista u svakom smislu

http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=36
Moze da se kupi u svim Delfi knjizarama (http://www.delfi.rs/sta7/delfi_knjizare.html), Laguninim klubovima citalaca ili preko Laguninog sajta
Zavrshio Misli Marka Aurelija i Dan u zhivotu Ivana Denisovicha Solzhenjicina , sada Mi Zamjatina , umedjuvremenu ponovo prochitam neku pesmu ili prichu Poa .