Šta čitate?

Johnny Depp je legenda.

x2

Sad citam neki istorijski roman o slovenima lol

Chita li neko neke chasopise? Treba mi preporuka za shtivo za sranje, etikete sa dezodoranasa i kupki sam vec nauchio napamet.

Ja potajno citam blic zenu

Blic_zena_velika-28790-1-2.gif

Ja sam nakon svih pohvala i forumskih saga politikanata na ovoj temi uzeča Pekića i Atlantidu obe knjige i Besnilo i uopšte ne uspevam da pratim nit priče niti mi drži pažnju. Jedino mi Besnilo uvod beše u redu, ali kako je počela priča o popu na aerodromu gubim se samo tako. Da ne treba prvo neko uputsvo za čitanje ili uvod.

Ja sam nakon svih pohvala i forumskih saga politikanata na ovoj temi uzeča Pekića i Atlantidu obe knjige i Besnilo i uopšte ne uspevam da pratim nit priče niti mi drži pažnju. Jedino mi Besnilo uvod beše u redu, ali kako je počela priča o popu na aerodromu gubim se samo tako. Da ne treba prvo neko uputsvo za čitanje ili uvod.

I meni bese Besnilo na pocetku nije drzalo paznju,iskreno vise me je podsecala knjiga na neki predvidljiv film,nastavila sam ipak sa citanjem i posle je mnooooogo interesantnije i otkrices pravu sustinu.
Mada meni se mnogo vise svidela knjiga Novi Jerusalim.
Inace ovog leta sam otkrila Selenica.

Besnilo je genijalna knjiga, ali za nju treba imati mnogo strpljenja. Pisana je tako da nakon pet stranica radnje dolazi petnaest ispunjenih mislima pisca, teškom filozofijom i sl. Jedna od knjiga koja se malo teže čita, ali se zato teško zaboravlja i ima sjajnu radnju.

Mada, ja ljubiteljima Pekića uvek prvo preporučim Novi Jerusalim.

Back