Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Završih Tibetansku knjigu mrtvih,
sad malo opuštenije- Nemam više ni s kim, a ni protiv koga (biografija, intervju i poezija Đonija Štulića), nije mi prvi put![]()
I kakva je knjiga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Završih Tibetansku knjigu mrtvih,
sad malo opuštenije- Nemam više ni s kim, a ni protiv koga (biografija, intervju i poezija Đonija Štulića), nije mi prvi put![]()
I kakva je knjiga?
"Mac od Shanare" na pola stigao![]()
Procitala Artura Konana Dojla - Baskervilski pas.
Drzi paznju.
Sada ne znam sta da uzmem.
ne cini to sebi,koji je to shit
Procitala Artura Konana Dojla - Baskervilski pas.
Drzi paznju.
Sada ne znam sta da uzmem.
Sumrak idola
(jedina knjiga koju imam kod babe, a igrom slučaja na TV-u nema ništa vredno moje pažnje)
Stara knjjigica,ima malo fantazije xD
Mala digresija: LOTR serijal je više dosadio Bogu i narodu. Svako živi ga čita, i misli da je pročitao ne znam šta.
Meni nije dosadio, i ja nisam svako zivi, i ne mislim da sam procitao ne znam sta.
Mala digresija: LOTR serijal je više dosadio Bogu i narodu. Svako živi ga čita, i misli da je pročitao ne znam šta.
Lepo od tebe što si skroman.
Nego, uzmite pročitajte sve od Bukovskog, Palhniuka, Marka Vidojkovića, Zvonka Karanovića... sve vrvi od usamljenosti, seksa, droge, i teške životne filozofije, mnogo dobro. A što se hobita i goblina tiče, ima i toga, na svakom koraku, samo što su zamaskirani ljudskim licem.
Pozdrav