Šta čitate?

Poceo "Tajnu postanka" Tom Noksa. Deluje zanimljivo, videcemo... ;)

Dobra knjiga.Napeta do samog kraja, prava kaciona knjiga.:D A i bavi se zanimljivom temom.

@tema Procitao Stepskog vuka, i nisam nesto odusevljen.Mozda zato sto sam ocekivao nesto potpuno drugacije, ali sad, knjiga je procitana, tako da, sta je-tu je.:D Knjiga mi je malo teze legla, mada ima neke lepe poruke koje sam uspeo da uhvatim tamo, iako dobar deo knjige nisam razumeo.:lol:

Dalje, procitao sam Prsten od Horhea Molista, i to mi je nekako ono, malkice bljutavo.Ljubavisanje, ******, lezbejke, spanska ljubav, k.urci-palci.Prica potpada u drugi plan zbog svih onih naklapanja o ljubavisanju i to.Imala je potencijala, i donekle je cenim, ali 3/5. Doduse, ima odlicne scene istorijskih borbi templara.:D

I na kraju sam procitao Skrivenu Kraljicu, takodje od Horhea Molista, i to je knjiga koju bih svakome porucio.E sad, kako bih opisao tu knjigu...Zamislite Lin Piknet i Klajva Prinsa upakovanih u malo fantazije.Odlicna knjiga, odlican zaplet, odlicni likovi, odlicna radnja, odlicno napisano.Takodje, nakon ove knjige sam stekao jos vece postovanje prema templarima i prema aragonskim vitezovima.:D

Sad zavrsavam Masonsku ideju od Anri-Tor Nugeta, a posle krecem na Sedam svetskih cuda od Metjua Rajlija.

Malo dave tim glupim fosilima. Krokodili,amoniti,morski krastavci,ihtiosaurusi...

:lol: Sto ti to bode oci toliko?:P Ne fokusiras se na ono bitno, mozda ti je dosadna pa ti male stvari bodu oci.:D

Knjiga je odlicna.Jedna od boljih koje sam procitala ..........ima dosta.
I potvrdila mi je zainteresovanost za psihologiju i filozofiju.
(can't wait Grisinku :lol:)

Back