Šta čitate?

Cica Gorio, mene je smorio :D
nego, upravo zavrsih "Konstantinovo raskrsce" i mogu reci da sam odusevljen delom, konacno neki nas pisac da napise nesto pametno u poslednjih 10 godina xD istorijski roman sa elementima epske fantastike i horora...
"Izgubljeni simbol" trenutno..... Den Braun :\

SHta se kreveljish na engleskom, kad je to ruska knjiga, a postoji i nash prevod? :whistling:
Ne, ovo citam na srpskom :lol: Ali neke druge citam na engleskom :manikir:
on ti je zapadnjachki orijentisan momak x)
za razliku od nekih :roll:
ja dosla da vidim sta li nam je to krepto procitao,kad ono corak
:hahaha:
Čiča Gorio...lektira.
Nikako mi se ne dopada.

Nemoj tako :rida: Po mom misljenju Le pere Goriot ti je jedna od najboljih lektira koje ces imati priliku da procitas u srednjoj . Strasno je poucna, i kad kreptoman krenuo u spam sa zapadnjacima, prati lik Eugene de Rastinak -a i uci na primeru . Sta se desava kada se momak, mlad, ambiciozan, povodljiv otisne u inostranstvo u zelji da studira . Na puno likova u delu moze se jako puno toga nauciti . Ako si stigo do pola i nisi je zavoleo pocni opet da je citas ispocetka :heart:

Opet izvrces reci.Niko se nije uvredio.Samo smo ti predocili da nije neophodno pisati na engleskom posto smo u Srbiji, jelte?Jesi video ti nekog amera da pise na srpskom?Da ne dodje do nesporazuma, poenta je u ocuvanju jezika.

Pa razumem da si to rekao da ja non stop pisem na engleskom, ovde sam u dva posta provuko po 2 reci iz engleskog jezika . I dokle vise krivite Amere :neutral: kao ti na "engleski jezik" nije bila asocijacija Engleska nego Amerika . Vidis poentu nadam se :think:

Pa razumem da si to rekao da ja non stop pisem na engleskom, ovde sam u dva posta provuko po 2 reci iz engleskog jezika . I dokle vise krivite Amere :neutral: kao ti na "engleski jezik" nije bila asocijacija Engleska nego Amerika . Vidis poentu nadam se :think:

Meni ne smeta, samo nije neophodno.Opet - ne krivim amere, niti sam to igde pokazo u svom postu.A sto se tice moje asocijacije za engleski jezik, rekao sam to onako, mahinalno, navodeci primer.

Back