Šta čitate?

Proces je meni do sada (zavrsila sam trecu) najbolja lektira...
Nije toliko srtvar ni u poenti, koliko u dozivljaju knjige, u atmosferi koja vlada, emocijama, odnosno njihovom odsustvu..
Kad sam zavrsila Proces, dugo dugo sam o knjizi razmisljala.. A mnogo cesce se desi da mesec dana nakon citanja nemam pojma ni kako se zove glavni lik.

Proces je meni do sada (zavrsila sam trecu) najbolja lektira...
Nije toliko srtvar ni u poenti, koliko u dozivljaju knjige, u atmosferi koja vlada, emocijama, odnosno njihovom odsustvu..
Kad sam zavrsila Proces, dugo dugo sam o knjizi razmisljala.. A mnogo cesce se desi da mesec dana nakon citanja nemam pojma ni kako se zove glavni lik.

:zcepanje:

moj tata je, svojevremeno, za tu lektiru rekao profesorki da samo ludak može da je napiše i

pročita...:lol:

Opet sam uzela sranje knjige:(
Zaboravila sam spisak,a i bila je ona nadrndana bibliotekarka.
Gospode,mrzim tu zenu.

I,pobednicki spisak izgleda:
1.Zato sto te volim-Gijom Muso
Sudbina troje ljudi se preplice na misteriozan nacin,na njihovom putu ka samootkrovenju i prevazilazenju bolne proslosti.
Sve vam je receno,ali,makar sam ubila oko sat i po,2.
2.Dve devojcice u plavom-Meri Higins Klark
Ona je koliko sam shvatila popularan krimi(ne volim taj zanr) pisac,a knjiga je smor cak i u smorno nedeljno popodne.
2.Hiperion-Den Simons
U ovo polazem malo nade,nisa jos pocela sa citanjem,videcemo.

Uglavnom,ja vise ne idem u biblioteku kad ta opajdara radi.
Mora da im nabavim raspored smena.

Opet sam uzela sranje knjige:(
Zaboravila sam spisak,a i bila je ona nadrndana bibliotekarka.
Gospode,mrzim tu zenu.

I,pobednicki spisak izgleda:
1.Zato sto te volim-Gijom Muso
Sudbina troje ljudi se preplice na misteriozan nacin,na njihovom putu ka samootkrovenju i prevazilazenju bolne proslosti.
Sve vam je receno,ali,makar sam ubila oko sat i po,2.
2.Dve devojcice u plavom-Meri Higins Klark
Ona je koliko sam shvatila popularan krimi(ne volim taj zanr) pisac,a knjiga je smor cak i u smorno nedeljno popodne.
2.Hiperion-Den Simons
U ovo polazem malo nade,nisa jos pocela sa citanjem,videcemo.

Uglavnom,ja vise ne idem u biblioteku kad ta opajdara radi.
Mora da im nabavim raspored smena.

Ti bese ateista?:lol:

edit - za opajdara rec... nisam znao da se koristi dalje od juzne srbije... :lol:

Benedikt, Priča o Karmi.
316kydv.gif

kada su divovi hodali zemljom...kompletna biografija led zeppelina tj new yardbirdsa uradio mik vol....kupite je :)))
btw procitala zauvek u osnovnoj skoli nije mi se svidjela previse trivijalna...:) a hiperiona imam u kuci nmg da se natjeram da procitam...o.O

Evo nabavio sam "Gospodara prstenova".
Stigao sam na pola prve knjige, i mogu reci da je knjiga fantasticna!

Knjiga je sr.anje....stil pisanja je los....radnja je bljutava...jedino sto izvlaci tu knjigu je sto je ona zacetnik celog tog fantasy lora...al ono...ima 100 boljih knjiga......do duse...osim rpg-eva iz tog lora stvarno nista nije dobro proizislo........

Back