Šta čitate?

tvrde i interpretatori školske lektire sa šejkom na koricama i slabom platom.

imao je krila.

:)))
Ne znam za interpretatore i sta oni tvrde, mogu da pitam doduse.

To sto je mogao da trepce i sto je bio smedj( mrko smedj) je okej, ne treba zaboraviti koji su mu originalni poceci. - Mozda niije mogo bas skroz da se transformise, pa otud treptanje. Mozda je neki miks buba , otud krila.
Uostalom i neke bubasvabe imaju krila samo ne lete. :)

Mogu ja jos da duljim.

bravo, :D baš to. insekti nemaju kapke. preobražaj nije potpun.

može, ubedila si me. bubašvaba, manje pljosnata nego inače, sa manjim nogama nego inače, krilima postojnim više nego inače. ali ipak bubašvaba. (:

browser-bug.gif

Stvarno je tacno, stavljam prst na celo, moguce da on nema tacan pravcijati opis bubasvabe. mada pravo da kazem ne secam se ja tog opisa specijalno, ali dok sam citala dojmila sam da je bubasvaba.
Sto nije nelogicno. Koja bi druga buba bila u stanju da pojede coveka.
Definitivno je bubasvaba, ali sporite.

Koeljo je bljak. Necu da se umorim da to pricam, cova ima veze sa upecatljivim pisanjem ko ja sa nuklearnom fizikom. Njegove knjige mi, pored svih drugih knjiga koje sam procitala deluju kao da su buvljak rang i to buvljak second hand.

Istina, mada u ovom trenutku,moj mozak je tako opterecen gradivom koje ne uchim sa zanimanjem,nego na silu,a Koeljo mi dodje kao oni romani "Moja romansa" i slichno,shto se chitaju na plazi,pod suncobranom... Samo malo ljepshe. Mogu reci da sam ochekivala da ce na kraju "ljubav pobijediti"...iako je to veoma neoriginalno.

Tako da, svejedno mi je, chitala Koelja, Lepotu i Zdravlje, ili Hari Potera...samo da se ne preopterecujem.:)

Konsultovacu te kad budem imala vremena za pravu knjigu. ;)

Sta je tebi bre :neutral:
Jeste, citam Markiza de Sada. istina, cudak koji me zaprepasti i zgrozi, ostavi osecaj koji ne mogu da svarim dogodine,
a na knjige ovog sam ravnodusna - ima li sta gore.

A sto pitas sine,
Je l si ti procesljao sva knjizevna dela (mislim - sva ) pa sad klasifikujes forumase : Ovaj cita Nicea : iks , nije normalan. ovaj cita de sada - krstic, uskoro ce da odapne od srcke
Ovaj cita Koelja - e dobro on je normalan
a?

Sta je tebi bre :neutral:
Jeste, citam Markiza de Sada. istina, cudak koji me zaprepasti i zgrozi, ostavi osecaj koji ne mogu da svarim dogodine,
a na knjige ovog sam ravnodusna - ima li sta gore.

A sto pitas sine,
Je l si ti procesljao sva knjizevna dela (mislim - sva ) pa sad klasifikujes forumase : Ovaj cita Nicea : iks , nije normalan. ovaj cita de sada - krstic, uskoro ce da odapne od srcke
Ovaj cita Koelja - e dobro on je normalan
a?

i ja trenutno citam De Sada ljubavi,ali mi nesto bas i nije zabavno
A Koeljo je fantastican pisac kome samo mozes da pljunes pod prozor

E, mnogo si konfliktna licnost
I mnogo me zamaras tim izigravanjem padobranca, samo se ubaci i baci neku nebulozu.
Dobro ako ti je Koeljo fantazija, vodi ga kuci, samo nemoj da mi izigravas zapaljenog fanatika, ionako su ovi muzicki vec dovoljno iritantni. I previse.

Nisi ni prochitao knjigu tako da nemash prava da omalovazhavash i uopshte komentarishesh ljude kojima se dopada...

Poceo sam da je citam...uglavnom ta knjiga uvlaci ljude da je citaju nekako...preterano agresivno....tipa zato sto je on klinac i jeb.e se za pare sa likovima..i zato sto ona bicuje nekog mazohistu...i zato sto su navuceni na pajdo i zele da se odviknu...msm knjiga je ekstremna.....nema tu sta da se prica..prosto je cinjenica da se ona uglavnom svidja ljudima sa vrlo malo citalackog iskustva.......

Back