Evergreen86
Domaćin
- Poruka
- 4.050
Ja to ne bi nazvao decjom knjigom...
o nekim nemcima od po jedno 15 godina..koji su navuceni na pajdo....i propadaju...
jel valja nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to ne bi nazvao decjom knjigom...
o nekim nemcima od po jedno 15 godina..koji su navuceni na pajdo....i propadaju...
jel valja nesto?
ničeove ili...?
Cisto sra.nje...na to se loze ljudi koji su u zivotu procitali 3 knjige..
tvrde i interpretatori školske lektire sa šejkom na koricama i slabom platom.
imao je krila.
Cisto sra.nje...na to se loze ljudi koji su u zivotu procitali 3 knjige..
Koeljo je bljak. Necu da se umorim da to pricam, cova ima veze sa upecatljivim pisanjem ko ja sa nuklearnom fizikom. Njegove knjige mi, pored svih drugih knjiga koje sam procitala deluju kao da su buvljak rang i to buvljak second hand.
Koeljo je bljak. Necu da se umorim da to pricam, cova ima veze sa upecatljivim pisanjem ko ja sa nuklearnom fizikom. Njegove knjige mi, pored svih drugih knjiga koje sam procitala deluju kao da su buvljak rang i to buvljak second hand.
Konsultovacu te kad budem imala vremena za pravu knjigu.![]()
Sta je tebi bre![]()
Jeste, citam Markiza de Sada. istina, cudak koji me zaprepasti i zgrozi, ostavi osecaj koji ne mogu da svarim dogodine,
a na knjige ovog sam ravnodusna - ima li sta gore.
A sto pitas sine,
Je l si ti procesljao sva knjizevna dela (mislim - sva ) pa sad klasifikujes forumase : Ovaj cita Nicea : iks , nije normalan. ovaj cita de sada - krstic, uskoro ce da odapne od srcke
Ovaj cita Koelja - e dobro on je normalan
a?
E, mnogo si konfliktna licnost
I mnogo me zamaras tim izigravanjem padobranca, samo se ubaci i baci neku nebulozu.
Dobro ako ti je Koeljo fantazija, vodi ga kuci, samo nemoj da mi izigravas zapaljenog fanatika, ionako su ovi muzicki vec dovoljno iritantni. I previse.
Nisi ni prochitao knjigu tako da nemash prava da omalovazhavash i uopshte komentarishesh ljude kojima se dopada...