wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479

Ok.
Onda Dep moze da bude leteci?
Iovako ovaj Spader zahteva puno vremena, ******.
Ne bih mogla sa vise od dva da balansiram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Daj covece.
Nego, mogli bismo dotvorimo nas dvoje neki biznis, da distribuiramo te dobre knjizice koje volimo. Al sta kad Fani nece sa mnom da diluje. :[
Ne chitam nishta, (nemam vremena), al' moram da se poFalim da sam bio u oooogromnoj knjizari Waterstone's sa 3 nivoa... i svim mogucim zanrovima i naslovima koji su mi pali na pamet. Trebalo mi je 2 sata samo da obidjem deo prvog nivoa, a imaju i neki super popust... tipa... kupis 3 knjige, platis cenu dve
![]()
O_O
Ni na jednu zenu nisam bila ljubomorna zbog vecih sisa kao sto sam sada na tebe zbog te knjizare
Ne chitam nishta, (nemam vremena), al' moram da se poFalim da sam bio u oooogromnoj knjizari Waterstone's sa 3 nivoa... i svim mogucim zanrovima i naslovima koji su mi pali na pamet. Trebalo mi je 2 sata samo da obidjem deo prvog nivoa, a imaju i neki super popust... tipa... kupis 3 knjige, platis cenu dve
![]()
![]()
gde je te knjizara tacno?i da li ima u vise drzava ili samo u Uku?
Zavrshio Lavkraftov esej Natprirodna strava u knjizhevnosti , sada je na redu Brevijar od Kjerkegora .
Gde ti nalaziis Lavkrafta?
on je u Srbiji skroz potisnut![]()
Nekronomikon i U Planinanma Ludila je nashao moj brat od strica , a sam sam uspeo da nadjem Ktulu priche i Sluchaj Charlsa Dekstera Vorda ( u sklopu ove knjige je i gorepomenuti esej ) u Laguninoj knizhari u Beogradu ( i to u polici za klasike) .
Shteta je shto nije u potpunosti preveden na srpski i shto su prevodi chesto loshi .
Evo mala slichicha u vezi Lavkraftove proze :