Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Jel moze neki predlog, hiperrealizam je u pitanju. Nesto tipa naseg Vidojkovica ili Bukovskog? Moze i neka laksa varijanta od njihove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neki predlog, hiperrealizam je u pitanju. Nesto tipa naseg Vidojkovica ili Bukovskog? Moze i neka laksa varijanta od njihove...

), a i njegova poezija je vredna citanja, trust me, believe me. 

Ali me zanimaju slicni pisci da bih mogao da nastavim. 
Zasto ne bi poceo bas od njih?)
Vidojkovic? Jel to ona budaletina koja je umislila da je pisac?
Covek je najtirazniji domaci pisac, sto znaci da njegova dela imaju nest sto se svidja ljudima.
Ok, tvoje misljenje. Samo me zanima sta si procitao od njega?
Realno jedine knjige koje nisam mogao da svarim su one sa kioska koje su isle uz Alo... Kako bese "Grabljivica" i "Tajne dzet seta". Sve iz mog odeljenja se pale na ta sra*a. Posle nekoliko stranica sam batalio sa citanjem istih.
Sto se Vidojkovica tice i dalje mislim da je stvar ukusa...
I da, kakvim to pristojnim recnikom pisati o duvanju vutre, alkoholisanju i sexu recimo?
a to je tema za knjigu? sto omladina duva, alkoholise se i 'ebe na svakom cosku? pih.
usput, vrlo "proste" i vulgarne izraze je koristio i Bokaco npr. kao i drugi renesansni umetnici.
A izvini objasni mi gde mi to zivimo pa je to nepristojno i neuobicajeno i kakva nam je danasnja omladina?!
Radije cu da citam o necemu sto se desava oko mene nego o malom carobnjaku aka Hari Poteru recimo... Svako ima svoje dupe i uvek tudje smrdi, tako je i kod ukusa. Mozemo da raspravljamo do sutra i na istom cemo da budemo.
i hari poter je smece.
Oduvek sam se gadio prevelike upotrebe vulgarnih izraza , zadovoljavajuca slika se mozhe ostvariti i bez prevelike upotrebe vulgarnosti , mozhda je to proizishlo iz toga shto ja prechesto upotrebljavam psovke bez dobrog razloga i samo da bih "naduo" situaciju , pa mi se dela sa previshe psovki i vulgarnosti chine manje vrednim i shupljim .