Šta čitate?

Preporucio bih omladini (i onoj matorijoj omladini) koja je nahranila tastinu na "Sta mislimo jedni o drugima" da prekinu sa sirenjem netolerancije i ironije po forumu... Trujete virtuelni lifespace, ko da se ne moze lepo postaviti pitanje "a zasto smatras da je to tako?" bez kiselosti...

Dovla ocu dobiti poen ako nazovem ove grupne napadace "krvolocnim coporom"?

pa tu se vec ne radi o tezini knjige nego o tvojoj "zagrejanosti" za citanje..

Majo ne poznaješ ti Kerol. ;)

Мени су тешки и Доживљаји Николетине Бурсаћа.
Шта ћу кад не волим да читам.
Ја само волим да идем у град и да се шминкам. :manikir:

Jaoj, Jovana, vidim ti se pridružila Mimi i Lani. :lol:

Majo ne poznaješ ti Kerol. ;)

Јесте,Мајо.Она је гора него што ти се чини.

Jaoj, Jovana, vidim ti se pridružila Mimi i Lani. :lol:

Па Лана и ја смо почеле да бранимо милог Друга од напада неотаџбинског дела форума,само ја сам тражила најлепшу слику јер Друга волим неизмерно и не бих да стављам свакојаке глупости на аватар.:D

А Мима више није пионирка.:(

А што с' сарказма тиче-увек сам ту.;)

Pocela sam nocas ''Rat i mir''....Samo je pitanje kolko ce mi trebati i da zavrsim.

inace,kad citam nesto....nosim to sa sobom u skolu,i onda na nekim casovima ,kad se to moze,citam...I na odmorima...

I ja nosim u skolu literaturu koju citam, cesto.
Na onim casovima koje ne volim, i na kojima mi je cesto dosadno.
Brze prodje cas, a i ja sam mirna, ne pravim zijan. :mrgreen:

Pocela sam nocas ''Rat i mir''....Samo je pitanje kolko ce mi trebati i da zavrsim.

inace,kad citam nesto....nosim to sa sobom u skolu,i onda na nekim casovima ,kad se to moze,citam...I na odmorima...

Aaaaa!Isti slucaj!I,ne znam zasto,ali najvise volim da citam kad pocne skola i obicno dobijem lose ocene (ne keceve,ali loseee) a mama mi onda uzme knjige (obicne citam 2-3 istovremeno) a ne zna da nocu,ispod jorgana,citam.O_o U ''Istocni-zapadni vetar'' toliko sam se udubila da cela dva dana NISTA nisam radila dok je nisam procitala.

Plus komentar: "Pa ti si prsla."

Isto ti dođe.

Trenutno, Andrić "Izabrana proza".

ja isto nosim u skolu..meni je jos ore kad uzmu da citaju ono pozadi...ja to nikada ne citam..

Uvek čitam to. Pa ako mi piše, devojka koje je napustila svog dečka, preselila se u London i počela da radi u modnom magazinu.... njene dogodovštine... vratim knjigu na policu. Nema potrebe da se zamaram takvim "knjigama". :roll:

ja isto nosim u skolu..meni je jos ore kad uzmu da citaju ono pozadi...ja to nikada ne citam..

Ја читам да бих се што више збунила,наравно у одређеним књигама,а у неким да бих знала да ли вреди да их читам....к'о што рече Наташа...

Ja takve citam na plazi,dok cevcim djussss..I bas uzivam. Ali ovako,njet.

Летос (давно ли беше) на плажи сам читала Нушићеве и Поповићеве драме.:D

Не знам да ли постоји књига,укључивши и драме,коју нисам кренула да читам од позади па тек онда од почетка.

Back