Sta sa Andricem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zanela sam se pa sam ga dvaput iskucala. Nikad nije kasno za ispravku...Nije meni sluchajno 221B Baker Street druga adresa.

Danil Harms
Ljudiiii, sajam za 2 danaaaaa!!!ima'l neko 50 do 100 evra na zajam!
![]()
Imam ja!
@tema:
Nisam još završila de Sada, nisam ga ni čitala.![]()
da ti posaljem na pvt broj racuna ili cemo transakciju obaviti face to face, mozda preko posrednika? Ljudiiii, sajam za 2 danaaaaa!!!ima'l neko 50 do 100 evra na zajam!
![]()
ovaaaaajda ti posaljem na pvt broj racuna ili cemo transakciju obaviti face to face, mozda preko posrednika?
Ukinushe mi dushmani sva primanja pre par dana, a ja ima da odem na sajam pa taman morao da ukradem pare!
Mož' i na sajmu. 
Ja 120 al' ne dam...![]()

Uf, da li pravite spisak?!

koja si fuxa!Ja 120 al' ne dam...![]()
Uf, da li pravite spisak?!
ua! 'vako.Mož' i na sajmu.
![]()

koja si fuxa!ua!
imam neki spisak u glavi... tj. imam blagu predstavu sta cu kupiti! Ali to se odnosi na mali deo knjiga, vecinu stvari kupim tako sto naletim na njih...

ajoj, a malo mi neprijatno... prvi put se vidimo, i ja te orobim za 50 evra!![]()

E isto... na shta naletim... ustvari ako uopshte odem... e a kada pochinje sajam u NSu? Poshto ne pochinje u isto vreme kao i u BG... ili ja imam pogreshnu informaciju...![]()
Moj odgovor nije odgovarajući. 
Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedaredAranžiraj ondak da ne bude prvi put.
Ja bih volela da nađem neke lepe knjige dadaističke i nadrealističke poezije.
Ja najviše volim kada bude na platou ispred Gradske kafane.![]()
neka, neka... pa ne znam kako da aranziram zaista! 
vau! moracu to da vidim sledeci put kad budem dolazio u ns!Haha... idi begaj zao mi da ih nachnem... a i tim parama bih kupila sve i svashta... a ne mogu ni pola liste zelja da time ispunim pa josh da tebi dajem... pffff...![]()

Ehm, nesto si mi mnogo otvorena odjedaredneka, neka... pa ne znam kako da aranziram zaista!
![]()
Shinoda:Vi imate gradsku kafanu?!vau! moracu to da vidim sledeci put kad budem dolazio u ns!
Trenutno čitam "Ukradeno pismo" Edgara Alana Poa.![]()

neces ti da mi dajes, p o z a j m i c e s m i !
kada kazes lista zelja, mislis na knjige ili na sve zivo. Mislim da ti je 120e sasvim dovoljno za sajam!![]()

Uvek sam mislila da si iz Bgd...
Троцкий, Лев Давидович - Перманентная революция