Шта ћете са шенгенском визом.

Pa dobro. Ima i dosta onih koji se razumeju u engleski i inostranstvo kao telad u serpe, logicno da njih ne zanima ukidanje viza.

To nije problem.

Problem je sto ima imbecila koji ne kontaju da iako njima licno ukidanje nista ne znaci, oni ne prepoznaju da je to u stvari znak da je nasa drzava gradjanski zrelija od drzava kojima se to ukidanje nece dogoditi. Takce su Albanija, BiH, Kosovo itd.

Dakle ima imbecila koliko hoces. Ja sam znao i neke koji nisu uopste kontali sta znaci ukidanje sankcija Srbiji. Sad ti isti ne kontaju sta znaci ukidanje viza, jer eto... njima se ne putuje. Ne znaju ni rec engleskog niti nekog drugog strang jezika pa se plase da ce ostati tamo gladni jer nece znati da zatraze u radnji lebac.

Ima retarda brateeee... Prepuna ih je drzava i to svih uzrasta. Nema pravila. Imbecila koji misle da nam je najbolje da se samoizolujemo i da teramo inat sami sebi. Kretena koji misle da smo mi najbitniji na planeti.

A u celoj srpskoj istoriji svet nas pamti samo po atentatu Gavrila Principa. Ostala istorija ostaje samo u knjigama nasih istoricara. A ti moroni misle da smo mi nesto bitni, da smo poznati i da svi samo o nama misle i samo o nama pricaju.

Da te Bog skloni i sacuva. Da se bar izmisli neki aparat koji moze da pokaze ko je imbecil, pa da se bar zna kome treba dati pristup netu i glasackoj kutiji a kome ne.

Nelogicno je da neko ko ima IQ ispod 90 ima pravo glasa, zar ne?

Upravo je u tome problem, ima ih previše.;)

Pa da. Ali kao i svakom drzavom i kod nas ona postoji zbog pametne manjine. I u SAD, UK, nemackoj su ti vecina ljudi manuelni radnici imbecili. Ali oni nisu uopste biyni dok ne izadju na ulice i dok ih ne rastera policija :)

Kao i svuda i u nas drzava sluzi manjinu koja moze i zeli da putuje i sl. Tako da je za nasu drzavu i manjinu (elita + mlada srednja klasa) ukidanje viza izuzetno vazan i pozitivan dogadjaj.

Ne...nisi razumeo...ne cini to mene srecnim...nego moze tebe bar u snu da ucini srecnim...samo,ako ti je slaba besika,pazi kad spavas i sanjas....mozes da se "uneredis" od srece!:hahaha::hahaha::hahaha:

Немам намеру са тобом више да расправљам, али морам да ти одговорим на ову твоју увреду.
Ја сам своје рекао. Твоје је хоћеш ли да верујеш или не. Имам 50 година, и до своје тридесете сам обишао скоро целу Европу, али ТУРИСТИЧКИ, за разлику од тебе, који си побегао у иностранаство кад је заратило на овим просторима, где су те дочекали србомрсци, који су ти дали посао:hahaha: али и задатак да пљујеш своју отаџбину.
И богами морам ти признати, да си се у томе показао. Добар си.
Други део је пропагирање лепоте и доброте, твојих менторских или ти МЕНТОЛСКИХ држава. Мислиш, ако си дошао са половним аутом овде, па се ку-рчиш, да људи не виде ко си и шта си. Осети се чак на овоме форуму. Пази молим те. ОСЕТИШ СЕ.:hahaha::hahaha::hahaha:
Пошто НУЖДА ЗАКОН МЕЊА, а спомињеш нужнике, закључих да је то твоја ужа специјалност, па ако се унередим гледаћу да то буде у ТВОЈОЈ БЛИЗИНИ, како би стручно одрадио свој посао
:dash:

Е ја кулирам до даљњег на твоје текстове и на тебе:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa sta ti onda smeta beli sengen? Prakticno si ga imao do pocetka devedesetih.

Наведи ми у свим мојим претходним текстовима, где сам ја то против Шенгена.
АМАН ЉУДИ, НАПИСАХ ВЕЋ ЈЕДНОМ. МЕНИ ПРВОМ ОДГОВАРА. АЛИ ЗНАТЕ ЛИ ВИ КОЛИКО ЈЕ ЊИХ ШТО НЕМАЈУ НОВЦА ДА ОДУ БУСОМ ДО МАТИЧНЕ СЛУЖБЕ ДА ИЗВАДЕ НЕКИ ФОРМУЛАР, А ДА НЕ ПРИЧАМ О ДАЉЕМ ПУТУ.:hahaha::hahaha:

Наведи ми у свим мојим претходним текстовима, где сам ја то против Шенгена.
АМАН ЉУДИ, НАПИСАХ ВЕЋ ЈЕДНОМ. МЕНИ ПРВОМ ОДГОВАРА. АЛИ ЗНАТЕ ЛИ ВИ КОЛИКО ЈЕ ЊИХ ШТО НЕМАЈУ НОВЦА ДА ОДУ БУСОМ ДО МАТИЧНЕ СЛУЖБЕ ДА ИЗВАДЕ НЕКИ ФОРМУЛАР, А ДА НЕ ПРИЧАМ О ДАЉЕМ ПУТУ.:hahaha::hahaha:

Nisam baš primetio ni da si za:mrgreen:
I čemu pitanje šta će nam beli šengen ako ti već odgovara.
Kome ne odgovara nema zašto ni da se buni ni da bude protiv.

Back