Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
e dajte bre ebalo vas Kosovo, ako ode ode, ako ne ode, nije otislo i kraj! Zasto na svakoj temi mora da se prica o politici????? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne volim politiq, ali nemoj da budesh toliko ogranichena![]()
Po novim drugaricama, po tome sto sam celu zimu bila bolesna ( trebala sam u bolnici da ostanem), po lomljenoj ruci po ko zna koji put, po smrti meni drage osobe, po slomljenom srcu.......
shta vam se to dobro ili loshe desilo u 2007. shto tje vam ostati u pamtjenju ???
,resila sam stvar sa jednim deckom s kojim nisam nekoliiko godina i na kraju mi je drago sto je ipak on na kraju jurio mene iako sam prvo ja njega(ne drago zato u losem smislu,nego sam samoj sebi dokazala da niko nije toliko savrsen i nedostizan)...po drugom decku u koga sam se zaljubila,koji je bio divan u pocetku i na kraju me sjebao kako nisam ni pomisljala da hoce..skot najgori.....po zavrsenoj godini u roku,prvoj fakultetskoj..JEJJJ
po poboljsanju odnosa sa jednom osobom sa kojom sam prekinula pre godinu dana kontakt,po tome sto me je nekada najbolja drugarica samo odjednom ostavila ne rekavsi ni rec,a govoreci kako joj jako puno znacim,kako sam jedini prijatelj koji je nije iskoristio itd itd....po uclanjenju na jedan sajt koji ce mi cini mi se u 2008-oj doneti dosta lepih desavanja...i sve ovo ne bih izgurala da nije ljudi s kojima sam ili ucvrstila odnos ili koje nisam u medjuvremenu upoznala...hvala im.....ali godina kao godina puna bola.....i zelim da druga bude mnogo bolja........

Jel ima jos nesto osim ovog prvog,a da je lepo?:-)

A opet ima jos vremena da se desi nesto lepo.... nikad se ne zna...;-)