sta ces pamtiti iz 2007 ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahah,sjetila sam se josh nekih gluposti

- prvi put u zivotu sam se kupala u Vrbasu,koji mi je na minut,ako ne i manje,od zgrade. :lol:
-Kratkofil,tri dana kratkog filma...nezaboravno iskustvo.
-cheste VIP zurke. ojlala. :roll:
-prvi put bila u Zagrebu.
- "Idem kuda me srce vodi" :oops:
-imala jednu burnu vezu,koja se josh burnije zavrshila i stvarno bih je zeljela zaboraviti :?
-izabrali me da budem u Savjetu uchenika
- Guitarfest

I tako..sjeticju se....

Znam,ali ako Kosovo nismo izgubili (jos uvek!!!!!!!!) ove,mozda cemo sledece...:sad:,mislim,sigurno cemo sledece:cry:
:lol: aj jos malo placi :)

pamticu po berlinu,van gogu i po jednom madridskom parku
po jednoj muskoj osobi koja me je uverila da ljudi mogu da te iznenade svojom dobrotom i koja ce mi zato zauvek biti draga i po jednoj zenskoj osobi koja mi je dokazala svoje ogromno prijateljstvo
po dedinoj bolesti i babinom strahu
po mojim unutrasnjim dilemama koje su me mucile i jos me muce i po odlukama koje se spremam donesem.

mah,ne nervirash me.
radi se o jednom kretenu koji mi je oduzeo pola godine zivota. :-|
jbte,shta sam mogla za tih pola godine raditi.. (:
Ih,svasta...a najgore je to bilo bi super da ostanemo prijatelji...sta,i da pristanes,oni ce to zaboraviti,a sad to kaze samo da bi "ti se bol smanjio:roll::roll::roll:"...sta ja ovde pametujem,kad ne znam nista o zivotu?:lol:
Због таквих ће и отићи... Али не треба се предавати...

АЛБАН НО ПАСАРАН! :evil:

Kriminalci jedni,divljaci...5% ljudi pismeno...i oni nama...:evil:glupo je sto ovo ovde kazem,ali stvarno ih MRZIM!!

:lol: aj jos malo placi :)

И треба да плаче! Треба цела Србија да плаче ако тај несрећни дан дође! Шта ви сви овде просипате неке ЛДП-Чедине приче а? Који је вама људима? Практично цела српска историја оде у *****, ако Косово прогласе независним. Јел ви толико мрзите ову нашу земљу?

Koje?Kakva je situacija,i dal sam obisla...?Smesno...:lol:
Al na ovo prvo cu ti odgovoriti...
SituJacija se na Kosovu pogorsava iz dana u dan...Srbima je jako tesko...osnovna ljudska prava su im totalno uskracena...i vlada zesci kriminal i korupcija...sta jos...krsi se medjunarodno pravo o suverenitetu drzave...itd....:razz:
pa zasto smesno
nije smesno ja te ozbiljno pitam,mislim kad vec tako strastveno branis :)
jel te tata ucio napamet sta da kazes?ili mama :)
И треба да плаче! Треба цела Србија да плаче ако тај несрећни дан дође! Шта ви сви овде просипате неке ЛДП-Чедине приче а? Који је вама људима? Практично цела српска историја оде у *****, ако Косово прогласе независним. Јел ви толико мрзите ову нашу земљу?
ne vise mrzim napaljene bolide koji mnogo pricaju a malo delaju.
prepoznace(te) se :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back