sta ces pamtiti iz 2007 ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ona
witch_prv.gif

moja divna, jedina L ... eh

po nezaborawnom letu
po nowim drugowim [koje punooo wolim]
po,dosada, najwetjim gluposima preko kojih je moj tjale [the best of all] lagano preshao
po LUDIM zurkama
po mom NAJJACHEM drushtwu iz Grocke
.........................................................................................................................=)(=

Лоша година у сваком случају... пао годину, дубоко се разочарао у две особе које су ми биле исувише блиске, пропустио море, пропустићу и скијање, протраћио цело лето учећи.

Једине светле тачке ове године су куповина новог аута и упознавање неколицине дивних особа и хвала Богу здравље на нивоу.

ova godina je jedna od losijih,mada ima i pozitivnih stavki:
dakle: prvo upoznala sam dosta ljudi i neizmerno mi je drago sto ce oni ciniti na ovaj ili onaj nacin deo mog zivota....umro mi je deda za koga sam jako vezana bila :cry:,resila sam stvar sa jednim deckom s kojim nisam nekoliiko godina i na kraju mi je drago sto je ipak on na kraju jurio mene iako sam prvo ja njega(ne drago zato u losem smislu,nego sam samoj sebi dokazala da niko nije toliko savrsen i nedostizan)...po drugom decku u koga sam se zaljubila,koji je bio divan u pocetku i na kraju me sjebao kako nisam ni pomisljala da hoce..skot najgori.....po zavrsenoj godini u roku,prvoj fakultetskoj..JEJJJ :) po poboljsanju odnosa sa jednom osobom sa kojom sam prekinula pre godinu dana kontakt,po tome sto me je nekada najbolja drugarica samo odjednom ostavila ne rekavsi ni rec,a govoreci kako joj jako puno znacim,kako sam jedini prijatelj koji je nije iskoristio itd itd....po uclanjenju na jedan sajt koji ce mi cini mi se u 2008-oj doneti dosta lepih desavanja...i sve ovo ne bih izgurala da nije ljudi s kojima sam ili ucvrstila odnos ili koje nisam u medjuvremenu upoznala...hvala im.....ali godina kao godina puna bola.....i zelim da druga bude mnogo bolja........

Da, zaboravila sam da dodam:
razocharenje u sebe shto sam verovala nekim osobama a nisam uvidela kakve su.
razocharenje u sebe jednim kratkim periodom ludila. kooje je kako doshlo tako i proshlo :mrgreen:
prvi kolokvijumi.
prva devetka.
i prva desetka 8)
prvi novosadjanin ;p
i neko chudno zaadovoljstvo i sigurnost koje mi obelezava poslednji period...

Joj...2007...kako sam usao u nju takva je cela i bila...
Cesta pijanstva,raspad starog benda...prikljucivanje novom,bio sam sa devojkama za koje sam mislio da nemam sanse sa njima,bolest od februara do kraja marta,privodjenje...
mnoooogoo toga....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back