sta ces pamtiti iz 2007 ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne vise mrzim napaljene bolide koji mnogo pricaju a malo delaju.
prepoznace(te) se :)
Чекај, шта хоћеш ти да кажеш? Ја треба да идем да делам? Да узмем пушку на раме и да запуцам за Приштину? Или да направим неке петиције и да скупљам потписе по центру?
Мало тога ја могу да урадим, има неко већи од мене, а има и неко одгоре што све гледа, па ће он пресудити како треба, али ипак нећу да прихватим то хладнокрвно, могу да се љутим и да плачем и да ломим колико хоћу.

пс. да препознао сам се... :roll:

Чекај, шта хоћеш ти да кажеш? Ја треба да идем да делам? Да узмем пушку на раме и да запуцам за Приштину? Или да направим неке петиције и да скупљам потписе по центру?
Мало тога ја могу да урадим, има неко већи од мене, а има и неко одгоре што све гледа, па ће он пресудити како треба, али ипак нећу да прихватим то хладнокрвно, могу да се љутим и да плачем и да ломим колико хоћу.

пс. да препознао сам се... :roll:
e pa svi to kazete - mnogo ste jaki na recima a kad treba nesto da se radi onda kao pa ne mogu ja tu nista :)
to je bas jadno.
mislim ako verujes u nesto,ako se boris za nesto idi do kraja :)
ovako kenjanje na internetu i virtuelni ratovi su truli...pateticni...shvatas :)

Да, ево ја ћу да скупим 100 људи и отићи ћемо у скупштину и нешто ћемо да бојкотујемо и ЦАП ево нама Косова... Па да, то је тако лако, опуштено скроз... Мене ће неко да слуша? Јел си нормална ти, немам ни 18 година, не **** ме бре нико 2 посто, сутра да умрем оплакали би ме један дан и ћао. Ако треба да иде да се демонстрира улицама, ја ћу први ићи не бој се ти ништа, шта год треба да се уради ја ћу то урадити, али не могу сам. Мора читава армија да ме прати, да идемо СВИ заједно, а док је оваквих подела међу нама никада нећемо ништа урадити.

Не дај Боже, да се Срби сложе...

Да, ево ја ћу да скупим 100 људи и отићи ћемо у скупштину и нешто ћемо да бојкотујемо и ЦАП ево нама Косова... Па да, то је тако лако, опуштено скроз... Мене ће неко да слуша? Јел си нормална ти, немам ни 18 година, не **** ме бре нико 2 посто, сутра да умрем оплакали би ме један дан и ћао. Ако треба да иде да се демонстрира улицама, ја ћу први ићи не бој се ти ништа, шта год треба да се уради ја ћу то урадити, али не могу сам. Мора читава армија да ме прати, да идемо СВИ заједно, а док је оваквих подела међу нама никада нећемо ништа урадити.

Не дај Боже, да се Срби сложе...

tacno je da netreba biti podela ALI...ti kazes da nista ne mozes da uradis...pa zar ne mozes da smanjis te podele...da ubedis ljude tj srbe da se ne dele...da svi bude kao jedni...i to je nesto...to je i vaznije nego neko kosovo...ja bi pre voleo da ostanemo bez kosova ali da samo skoro svi slozni...nego da imamo kosovo i da smo kakvi smo sada...

Ми ћемо остати без Косова, баш зато што смо сложни у *****...
И веруј ми ја Србе убеђујем сваког дана да се сложе...

pa nismo slozni, ni kod toga, ja znam da cemo 99% ostati bez kosova ali ja svejedno necu da se predajem, nasi predci se nisu predavali pa su preziveli, necu ni ja...uciti od nasih predaka ljudi sta god mislili lose o njima, GRESITE, oni su bili jako mudri ljudi...znali su vise o zivotu nego svi mi zajedno...

ako ubedjujes, onda radis nesto, znaci ti verujes da mozes da nesto uradis i to je extra

"Ja znam da ne mogu da promenim svet, ali znam da mogu da napravim iskru u ljudskim mozgovima koji ce promeniti svet" - 2Pac Shakur

ovo gore zapamtite...

iskreno nisam citala sta ste sve pisali za kosovo...ali stacu na nixovu stranu...ne znam sta ocekujete da dete od 17 ide da se bori??kao sto sam i sama svesna da je kosovo odavno otpalo(nazalost)tako sam i svesna da je nixu kao i vecini zao ,ali jbte on je dete,sta on moze da uradi???a ima sva prava da se zali,jer on kao pojedinac samo to i moze da uradi

iskreno nisam citala sta ste sve pisali za kosovo...ali stacu na nixovu stranu...ne znam sta ocekujete da dete od 17 ide da se bori??kao sto sam i sama svesna da je kosovo odavno otpalo(nazalost)tako sam i svesna da je nixu kao i vecini zao ,ali jbte on je dete,sta on moze da uradi???a ima sva prava da se zali,jer on kao pojedinac samo to i moze da uradi

ako sam rekao 100% nisam mislio bukvalno da uvati pusku i da ide na boj :roll: a i moze da se bori ali ne na taj nacin...nije fizicko sukobljavanje jedini nacin borbe...on kao i vecina nas moze da uradi sve i svasta samo kad bi se trudio kao nikad u zivotu...

"Mozes sve da uradis, samo ako usresedis svoj um na to"

Ja bi tacnije rekao: "Mozes skoro sve da uradis, samo ako usresedis svoj um na to"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back