Tasha444
Ističe se
- Poruka
- 2.212
E,da...jos cu pamtiti i prelepu svadbu,mislim,21.04.i jos jednu,mislim,13.10....ooo,nikad ih necu zaboraviti(mada hocu
)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da upravo takav stav....izdajice su te koje se sad kurche a kad je trebalo ******..ajde veliki srbi gde ste bili kad su izbeglice dolazili u srbiju ..proterivali ste ih...ja ne znam za koga trazite da se vrati kosovo kad isti taj narod odbacujete...e aj mi zabrani da ostanem u srbiju?da vidim kako ces..ista stvar kad cura shutne momka....nije sad bitno da l je on toliko voli koliko je u pitanju povredjena sujeta...
****** тебе Америка!
Не упоређујем, него само кажем, пошто си говорила оно како смо протеривали избеглице.pa kad ochigledno nemas pojma..uporedjujes jedno naselje sa situacijom na kosovu...
Ово и даље не контам, није ни битно...da isterivali ste srbe sa kosova..
Ти што то раде су равни истим тим шиптарима које прозивају!i nemoj da mi solis pamet znam bolje od tebe...moju drugaricu su nazivali shiptarkonm na sred srbije....
Да видим како је твоја земља... Чак и ако си рођена тамо, са оваквим ставом твоја није никако.kosovo je moja zemlja i mogu je uporedjivati s chim god i skim god hocu...
Наравно да могу!mozes ti ovde da se kurchis koliko god oces...i da mi prosipas usrani patriotizam,al ne mozes ti da volis kosovo vise od mene...alooo...
Био сам на КосовУ, више пута него што мислиш...a mogu da se kladim da si bio nekad na kosovo![]()
mislila sam samo da ova tema nije za takve rasprave...iznervirali ste me jer na jednoj temi, koja moze biti lepa, pominjete politiku i raspravljate se oko takvih stvari...
ali, nbt...
kao da nishta nisam rekla...
yebala me amerika...
Ни мени није драго што морамо о овоме да расправљамо, али душмани ме натераше, шта да се ради... И опет ја кажем немојте изазивати, да не почињемо поново расправу и ова Сапи каже ИЗАЗИВАМ ТЕ! Шта рећи онда? :?
Да видим како је твоја земља... Чак и ако си рођена тамо, са оваквим ставом твоја није никако.
Onda je isqliras![]()
a sta se ti primas ?sta tebe boli ****** kakv ja stav imam o kosovu..moze mi se..mozda vise no tebi...i aj izazivam te...
Pamticu jednu prelepu vezu koja se nazalost zavrshila bash ove 2007. godine...
al jbg, nishta nije vechno...