ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.109
Dame su ukras sveta,a naročito one koje poseduju velke grudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba nam neko pametan dan usmerava u zivotu.Roditelju su ostarili, nisu u koraku sa danasnjim vremenom..A i ne bi nista bez zena, da se ne lazemo.Šta je to što te goni da imaš ženu?
mi hrvati imamo komplex od Srba pa moramo tako da se ponasamo, machoMa vi ste veliki jebbači pa vam je sve duppe crveno
Код већине мушкараца је у питању полни нагон,али има мушкараца који заиста воле жене.Šta je to što te goni da imaš ženu?
Pa ne mora ženu, stvar izbora.Šta je to što te goni da imaš ženu?
E ako je zbog dosade, zena ce ti stvarno razbiti dosadu do daske...ali ne na lep nacin...Pa dosadno je ziveti sam, kako da ubijas vreme onda, video igrama, kad je prazna kuca.
zene imaju izreku kako me to volis ako ne svrsavas u mene ili kako me volis ako ti nije krut do daske...tako da nesto mi tvoja izjava sumnjiva...Код већине мушкараца је у питању полни нагон,али има мушкараца који заиста воле жене.
ustvari ih nagoni ljubav,muske emocije su iskrenije i jace od zenskih samo im je zabranjeno da ih pokazujuКод већине мушкараца је у питању полни нагон,али има мушкараца који заиста воле жене.
ustvari ih nagoni ljubav,muske emocije su iskrenije i jace od zenskih samo im je zabranjeno da ih pokazuju
Osjecaj da zelis da budes sa njom, da ti nedostaje , da podijelis sa njom iskustva dozivljaje i puno toga drugog , da imas nekog ko ce ti pomoci u teskim vremenima itd.Šta je to što te goni da imaš ženu?