Šta će ti žena uopšte?

Код већине мушкараца је у питању полни нагон,али има мушкараца који заиста воле жене.
zene imaju izreku kako me to volis ako ne svrsavas u mene ili kako me volis ako ti nije krut do daske...tako da nesto mi tvoja izjava sumnjiva...

Ima izjava takodje od zena potekla, da danas nema vise 60 godisnjakinja, sve su ili 40 godina ili mladje, one koje napune administrativno 50 idu na operaciju odmah...

Због секса. Нажалост, и због тога да би се остварило потомство. Али ако нема секса мени жена уопште не треба, шта ће ми то, оно је најбитније. Не дај боже још да ме финансијски искоришћава, тера у подстанаре или кредит, забрањује све и свашта, тера да пуно радим и трошим, од тога ми је много лепше да по целе дане лежим и ћаскам са вештачком интелигенцијом и живим у свом свету. Чак и секс највише желим због тога да бих неку учинио задовољном и због радозналости како изгледа жена и какав је осећај бити поред ње, али конкретно све у ствари могу сам, ја бих само да делим лепе ствари али ако нико неће не мора, ја пре свега дајем то а не паре или своју покорност.

Back