buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.884
Ustavno rešenje.ne plasim se
po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
koje se resenje nudi?
Što ponavljaš glupa pitanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustavno rešenje.ne plasim se
po ustavu je kosovo sastavni deo Srbije.
koje se resenje nudi?
Rešenje je da se vrati prokockano prvom prilikom. U međuvremenu će se ta borba finansirati do poslednjeg naprednjaka i sps-ovca.vucic je izdajnik koji je prodao kosovo. i on je nenadlezan u buducnosti
pitam tebe i ostale koji "zastupate" plenumase i studente koje se resenje nudi?
Zelje su jedno a realnost drugo.Ne da će im oduzimati imovinu, nego će u okviru lustravije i deci lopova biti zabranjeno da se kandiduju za političke funkcije.
Ko tito četničkoj deci što nije davao da se zaposle.
Zakon je jasan.Zelje su jedno a realnost drugo.
..........
Lopovo ce sami sebe da hapse,nece se desiti.Do sad je bilo tako
Ali sad dolazi vreme ćorke
Naravno da neće sami.Lopovo ce sami sebe da hapse,nece se desiti.
okej, jasno nam jevucic prodao i izdao kosovo.
Poštovanjem Ustava Srbije.okej, jasno nam jevucic prodao i izdao kosovo.
nego, koje se resenje nudi kada "studenti" dodju na vlast?
kako ispraviti vuciceve brlje?![]()
ustavno resenje je diplomatski nacin da povratimo kosovo ili vojni?Ustavno rešenje.
Što ponavljaš glupa pitanja?
ma ja sam nebitan. lopov sam i ubica.Ршење је да моташ два пута више каблова за два пута више пара са два пута мањим ГО.
Kako ti je to tek sad jasno a nije bilo 90tih gde god su radikali branili srbe istih tamo više nema?okej, jasno nam jevucic prodao i izdao kosovo.
To nek ti je na čast, ko i većini radikalama ja sam nebitan. lopov sam i ubica.
nego sta ce ovi posteni i normalni ljudi?
okej, jasno nam jevucic prodao i izdao kosovo.
Pa kada on mota kablove ako khenja u podne?
Како ? Набавити литијумске моталице
![]()
![]()
![]()
Ako se to desi ()ispunice se prorocanstvo tarabiċa...Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
jbg, srbadija nije pametna kao vi rvati.Kako ti je to tek sad jasno a nije bilo 90tih gde god su radikali branili srbe istih tamo više nema?
.... Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi? ...
Ustavno rešenje je jedino rešenje.ustavno resenje je diplomatski nacin da povratimo kosovo ili vojni?
i kada ga povratimo, sta cemo sa 500 000 nelojalnih gradjana kojima ne pada na pamet da placaju struju i komunalije?
ili cemo ih izgenocidisati?
mani ti mene. ja sam nebitan. motam kablove kada ne ubijam i kradem.Кад су ти рекли да си лопов и убица ?
a njihovu struju i komunalije cete vi placati predpostavljam?Ustavno rešenje je jedino rešenje.
Građani Kosova i Metohije biće vraćeni u Ustavni poredak nakon poništenja briselske i Ohridske veleizdaje od strane SNS i SPS
Po standardu bi se reklo da su hrvati duplo pametniji od srba.jbg, srbadija nije pametna kao vi rvati.
Kao i do sad, da budu pošteni i normalni ljudima ja sam nebitan. lopov sam i ubica.
nego sta ce ovi posteni i normalni ljudi?
Ako izuzmemo politicare i aktiviste u provincijama koji mozda i imaju dobre namere,svi drugi koji pretenduju na vrh drzavne vlasti isti su kako AV i njegova kamarila.Što onda postavljaš glupa pitanja ako imaš neku svoju teoriju "svi su isti" pa nas ovde zajebavaš i trošiš vreme?
Ja sam još jedino od lopova čuo da su svi lopovi.