Шта ће бити са Кинеском економијом ако криптовалуте постану стварност?

Problem je taj Sibir !

Muke mu njegove, svašta tamo ima, a Rusi su obećali da neće preplaviti svecko tržište dijamanata i srušiti ga na trećinu, dokle god su Anglosaksonci na distanci. Ajde ti njima veruj da će ispuniti obećanje kao i obećanje neširenja NATO.

(Pomeranje dijamanata na tržištu, uvek je u korelaciji sa budućim ratovima - kupovini oružija)

Muke su to velike, zamisli povučeš svoje dijamante za kupovinu oružja, za pripremu puča (jer ti diktator ne da neku eksploataciju), izazivaš neki plemenski rat i tako to, a Rusi izbace na tržište ogromnu količinu dijamanata kada ti saznaju namere. E muke baš velike. Stvarno tog Putina treba skloniti. On uopšte ne razume revolucije !

i sta da rade onda da dele dijamante za parce leba,,,Procitas li ti kadkad ono sto napises:roll:

Poslednja izmena:
Ja b' rek'o da tu ima neki raskol u našemu TT (Tihi-Tomazi) narodu.
Raskol oko kesa para.
Drug Tihi ne misli davat dobit svojoj otadžbini i rasijanju
Moramo izvjestit druga Tomazija i sve drugove u kom'tetu :rtfm:

Ха, ха, ха

Па не вриједи им то. Сибир је вел'ки, знаш ти? Велки плахо. И тамо дијаманата има. Не може крипто англосаксон са тим накрај изаћ.

Дај ти нашем човјеку Рољу дијаманата, мој ти, њему тај биткојин нетреба.

Ха, ха, ха

Па не вриједи им то. Сибир је вел'ки, знаш ти? Велки плахо. И тамо дијаманата има. Не може крипто англосаксон са тим накрај изаћ.

Дај ти нашем човјеку Рољу дијаманата, мој ти, њему тај биткојин нетреба.

Drug Roljo je pravo dobar u tome. Znao bi on izić na kraj s tijem dijamantovima, mada odljevci su odljevci.
Lako je dijamanat iskotarit, ali suni ti jedan odljevak, jaro, pa š' vidjet što je muka proleterska.
A ovog druga Tihog što je zastranio u ove buržoaske kriptoreakcije čeka slobodno radno mjesto dodavača lopate na kanalu Jenisej-Lena.
Pa nek tamo rudari, sve dok ne revidira!!! :rtfm:

- - - - - - - - - -

i sta da rade onda da dele dijamante za parce leba,,,Procitas li ti kadkad ono sto napises:roll:

Ne dele.
Ali onda imaju suverenitet iznad korporativne imperije i ruše talasokratiju kontrainicijacijom!!

У ком смислу их не интересују?

Можеш ли да нам направиш везу између кинеског и руског злата које владе ових земаља купују и криптовалутама? У каквој је корелацији једно са другим?

- - - - - - - - - -

Zlato se uvek moze prodati za bilo koju valutu
po dnevnom korsu.

A kripto valuta ???
Tesko da ce neke koji ima kupiti tm i bogatiti
one koji prodaju fikciju

Tačno
Jedino je problem što mož da se desi da ti upere pištolj u glavu da im predaš sve što si skupio
pa te pošalju posle u logor sa ostalim manje bitnim robovima koji služe bankarima

Превише економских "стручњака" на једном мјесту.
Него да вас питам колико имате тренутно пара у новчанику,не мислим у оно "digitall wallet"?;)
Шалу на страну ова тема је луцидна...:mrgreen: Алтеру злоћко један!

Него да вас питам колико имате тренутно пара у новчанику,не мислим у оно "digitall wallet"?;)

Ja ti imam bankovnu kartcu, mogu podić kolko oćeš. Državni bitkoin:per:

Nego, jel stigo PayPal u Srbiju?

Čisto, da vidimo kako se ko snalazi ... :manikir: ... u ovim smutnim vremenima.

A ti ?

Oš dijamante ili bitkoine ??

Dijamanti su za revolucije, a bitkoini su za parcele na Marsu !!! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ovde na Zemlji treba sve uništiti revolucijom i nemoralom, gradimo novi vrli svet na Marsu ...

Čisto, da vidimo kako se ko snalazi ... :manikir: ... u ovim smutnim vremenima.

A ti ?

dijamante ili bitkoine ??

Dijamanti su za revolucije, a bitkoini su za parcele na Marsu !!! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ovde na Zemlji treba sve uništiti revolucijom i nemoralom, gradimo novi vrli svet na Marsu ...

Нека,ја вјерујем само у конвертибилну марку.:D
Сигурна је до 2020 године,пасле кажу да ће је пустити попут динара.
Е онда ћу прећи на злато,нема друге.Све ћу зубе промјенити у златне,што је сигурно сигурно. :mrgreen:

gram-zlata.jpg

Овамо радничка права, спомен'ца '93 противу таласократије и основи марксизма, а кад оно златне полуге. Одмах се сјетим краља Пјетра ђе је покро овај народ и са златом дадно пјетама вјетра.

Анђео ил' ђаво, не знам ти рећ право.

tumblr_nzb6mv6zjO1tb40lbo1_500.jpg

Eo ga, Knjaz pandemonije ... :manikir: ... i njegov verni satelit - Mefisto

Ja sam kmet Siman :rtfm:

- - - - - - - - - -

Овамо радничка права, спомен'ца '93 противу таласократије и основи марксизма, а кад оно златне полуге. Одмах се сјетим краља Пјетра ђе је покро овај народ и са златом дадно пјетама вјетра.

Анђео ил' ђаво, не знам ти рећ право.

https://78.media.tumblr.com/7[/QUOTE]

Odljevak po odljevak i eto polugica!

meanwhile

bitkoin preskocio 13.000 dolara

trenutno na berzi 13.021 dolar cena

A vama vozovi prolaze...

Kada ti stigne voz, tj kompozicija puna love, nemoj biti lenj, kandiduj se na izborima i siebi ovu bandu niskog boljševičkog porekla !

Hvala unapred !
--
Ja

Tihi sve vas voli!

Da vas ne voli ne bi trosio svoje vreme zivce i znanje da vas nauci da i vi zaradite .

Vec bi cutao i gledao svoja posla.

A koji je bio odgovor , nasih ljudi sa ovog foruma na ono sto sam im BESPLATNO pruzio?

Uglavnom pljuvanje, zavist, ljubomora, kod nekih kao npr kod onog Salive koji je ne znam ciji klon - i otvorena mrznja i vredjanje.

- - - - - - - - - -

Тихи, купуј алтернативне криптовалуте.

imam dosta sirok portfolio kripto valuta...

I uglavnom sve u sta sam ulozio ili stoji u mestu ili raste.

E sad alt koini tj druge kriptovalute nose cesto i mnogo vecu zaradu ali tu ima i mnogo veceg rizika.

Zato sam ja preporucivao samo bitkoin za ulaganje jer sam bio 100% uveren da ce da nastavi sa rastom.

Za druge kripto valute nisam mogao da budem 100% siguran zato i nisam hteo da dajem bilo kakav savet da me posle ljudi ne krive ako ne bude kako treba.

Npr Mona koin . Je za godinu dana tj od februara ove godine porastao sa 5 dolarskih centi na bez malo 20 dolara.

Ja u to nisam ulozio bio mi je preveliki rizik a mogao sam .

E sad izracunaj koja je tu profitna margina

To je rast od 400 puta . Ko je u Mona Coin ulozio 1000 dolara prosle godine danas ima 400.000

Poslednja izmena:
Tihi sve vas voli!

Da vas ne voli ne bi trosio svoje vreme zivce i znanje da vas nauci da i vi zaradite .

Vec bi cutao i gledao svoja posla.

A koji je bio odgovor , nasih ljudi sa ovog foruma na ono sto sam im BESPLATNO pruzio?

Uglavnom pljuvanje, zavist, ljubomora, kod nekih kao npr kod onog Salive koji je ne znam ciji klon - i otvorena mrznja i vredjanje.

- - - - - - - - - -

imam dosta sirok portfolio kripto valuta...

I uglavnom sve u sta sam ulozio ili stoji u mestu ili raste.

E sad alt koini tj druge kriptovalute nose cesto i mnogo vecu zaradu ali tu ima i mnogo veceg rizika.

Zato sam ja preporucivao samo bitkoin za ulaganje jer sam bio 100% uveren da ce da nastavi sa rastom.

Za druge kripto valute nisam mogao da budem 100% siguran zato i nisam hteo da dajem bilo kakav savet da me posle ljudi ne krive ako ne bude kako treba.

Npr Mona koin . Je za godinu dana tj od februara ove godine porastao sa 5 dolarskih centi na bez malo 20 dolara.

Ja u to nisam ulozio bio mi je preveliki rizik a mogao sam .

E sad izracunaj koja je tu profitna margina

To je rast od 400 puta . Ko je u Mona Coin ulozio 1000 dolara prosle godine danas ima 400.000

Prodade li koji bitkoin do sada?

Tihi sve vas voli!

Ma sve je to ok!

Nego koje je racionalno obrazloženje tolikog rasta ili taj rast zavisi od iracionalne i bekonačne ljubavi ka bitkoinu čija vrednost ide u beskonačnost !

Kako ćete podeliti beskonačnost ili valutu koja teži beskonačnosti ?

Back