Шта ће бити са Кинеском економијом ако криптовалуте постану стварност?

Ma sve je to ok!

Nego koje je racionalno obrazloženje tolikog rasta ili taj rast zavisi od iracionalne i bekonačne ljubavi ka bitkoinu čija vrednost ide u beskonačnost !

Kako ćete podeliti beskonačnost ili valutu koja teži beskonačnosti ?

razlog - trziste . Sve veci broj ljudi se edukuje i saznaje koliko je koriscenje kripto valuta lako, prakticno, anonimno, korisno. Narocito koliko je stednja u istim profitabilna

Kako sve veci broj ljudi ulazi u to cene moraju da rastu to je matematicka cinjenica

Npr pre 2 godine je kazi 50.000 ljudi verovalo na svetu u kriptovalute i imali su 5 milijardi svog kapitala plasiranog u iste. 2016 13 milijardi. 2017 je to vec 350 milijardi a verovatno sada i vise

I sta se desilo? Posto svaka kriptovaluta ima odredjeni maksimalni broj novcica u opticaju , cena svih proporcijalno raste kolicini ulozenog kapitala u iste

E taj kapital ce nastaviti da raste , samim tim ce to je matematicki aksiom morati da raste i njihova cena

Cenu svake kriptovalute tj vrednost odredjuje upravo kolicina kapitala tj dolara/evra i drugih FIAT valuta uskladistenih u njoj.

MonaCoin је добио на вредности задњих месец дана.
Као и einsteinium.

Kakvo je stanje sa orvelienium-om ?

- - - - - - - - - -

razlog - trziste . Sve veci broj ljudi se edukuje i saznaje koliko je koriscenje kripto valuta lako, prakticno, anonimno, korisno. Narocito koliko je stednja u istim profitabilna

Kako sve veci broj ljudi ulazi u to cene moraju da rastu to je matematicka cinjenica

Npr pre 2 godine je kazi 50.000 ljudi verovalo na svetu u kriptovalute i imali su 5 milijardi svog kapitala plasiranog u iste. 2016 13 milijardi. 2017 je to vec 350 milijardi a verovatno sada i vise

I sta se desilo? Posto svaka kriptovaluta ima odredjeni maksimalni broj novcica u opticaju , cena svih proporcijalno raste kolicini ulozenog kapitala u iste

E taj kapital ce nastaviti da raste , samim tim ce to je matematicki aksiom morati da raste i njihova cena

Cenu svake kriptovalute tj vrednost odredjuje upravo kolicina kapitala tj dolara/evra i drugih FIAT valuta uskladistenih u njoj.

To je jasno.

Pitao sam gde je kraj ?

koja su predviđanja ?

Kako ćeš bezub?

Мислиш ако ми неко избије зубе? :D
Тамо некад 60,70-их је био велики тренд стављање златног зуба као симбол богатства.
Ретро је у тренду... :D

ne prodajem drzim

A razlog je ovaj

Sve je to meni jasno, to je tvoj stav da slediš ovu procenu.
ALi, probaj ti da li uopšte možeš da izvršiš transfer novca u Srbiju i da taj novac podigneš.
reče jedan kolega forumaš da jedino Telenor banka pruža tu opciju.
Prodaj BTC u vrednosti 100 evra pa probaj.
Dodatno, čuo sam da i Poreska uprava je počela da obraća pažnju na devizne prilive iz inostranstva zavedene pod određenim šiframa.
I da onda kontaktiraju primaoca i obračunavaju mu porez na ostvareni prihod, što uz kaznu za propuštanje podnošenja porekse prijave bude i do 40% dobiti koju bi ostvario

Ovo ti pričam bez zezanja

Мислиш ако ми неко избије зубе? :D
Тамо некад 60,70-их је био велики тренд стављање златног зуба као симбол богатства.
Ретро је у тренду... :D

Dođe vreme da prodaš svoju investiciju npr, zlatni zubi, i šta ćemo onda?
Mogu li se jesti čvarci ili čičeroni zlatnim zubima, zlato je mekano? :think:
Znaš kad uleti tvrd čvarak.

Dođe vreme da prodaš svoju investiciju npr, zlatni zubi, i šta ćemo onda?
Mogu li se jesti čvarci ili čičeroni zlatnim zubima, zlato je mekano? :think:

Битно да не хрђа.Мадона је на своје зубе ставила златне навлаке, а већ прије се похвалила и дијамантним навлакама.

- - - - - - - - - -

Или Тајсон.Просто величанствен осмијех...:D
mike-tyson-1.jpg

Da se potsetimo tenme: "Шта ће бити са Кинеском економијом ако криптовалуте постану стварност?"

Kineska privreda i kineski proizvod će i dalje da raste, a ovi što se virtuelno zamlaćuju privreda će da im pada.

Kada Bitkoin dođe do vrha i apsorbuje sve do poslednjeg zaljubljenika, piramida počinje isto tako vrtoglavi i nazdrživo da pada, a onda neopisiva mržnja u Bitkoin!

Ukoliko superdržava stane institucionalno iza bitkoina, a ne dođe do ekonomskog sloma, što je malo verovatno jer privreda će biti u lošem stanju, onda je Tihi bogat čovek !

Poslednja izmena:
Битно да не хрђа.Мадона је на своје зубе ставила златне навлаке, а већ прије се похвалила и дијамантним навлакама.

Pa šta si ti, Madona? Ili kopiraš Madonu? Stavi gril ko reper.

Znaš li ti da su našli u zubima nekih kostura plombe od vrbovog drveta?
Zubarstvo je staro desetak hiljada godina.

Pa šta si ti, Madona? Ili kopiraš Madonu? Stavi gril ko reper.

Znaš li ti da su našli u zubima nekih kostura plombe od vrbovog drveta?
Zubarstvo je staro desetak hiljada godina.

Хоћу да ти кажем ако Мадона која је тешка ко зна колико милиона има златно бубало што не бих могао и ја.

- - - - - - - - - -

Или Тајсон.Просто величанствен осмијех...:D
Стави овакав распоред :lol:

TrinidadJamesTeeth2.jpg

Sve je to meni jasno, to je tvoj stav da slediš ovu procenu.
ALi, probaj ti da li uopšte možeš da izvršiš transfer novca u Srbiju i da taj novac podigneš.
reče jedan kolega forumaš da jedino Telenor banka pruža tu opciju.
Prodaj BTC u vrednosti 100 evra pa probaj.
Dodatno, čuo sam da i Poreska uprava je počela da obraća pažnju na devizne prilive iz inostranstva zavedene pod određenim šiframa.
I da onda kontaktiraju primaoca i obračunavaju mu porez na ostvareni prihod, što uz kaznu za propuštanje podnošenja porekse prijave bude i do 40% dobiti koju bi ostvario

Ovo ti pričam bez zezanja

Da si ti ziv i zdrav ja sam to odradio najmanje 100 puta do sad

A u svakom slucaju ja nista ne podizem na duzi rok vec samo ulazem.

Prihodi od dobiti od trgovine valutama, sto kriptovalute u sustini i jesu su neoporezivi .

Vise o svemu imas ovde

http://www.milic.rs/blog/it-pravo/1...a-da-li-se-placa-porez-na-bitcoin-transakcije

Poslednja izmena:
Хоћу да ти кажем ако Мадона која је тешка ко зна колико милиона има златно бубало што не бих могао и ја.

Mislim se, imaš pravo.

Voleo bih da vidim ove onvestitore kako će da ugrade bitcoin u vilicu ili da ga ture pod guzicu. Ne može.

Back