OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
MonaCoin је добио на вредности задњих месец дана.
Као и einsteinium.
Као и einsteinium.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve je to ok!
Nego koje je racionalno obrazloženje tolikog rasta ili taj rast zavisi od iracionalne i bekonačne ljubavi ka bitkoinu čija vrednost ide u beskonačnost !
Kako ćete podeliti beskonačnost ili valutu koja teži beskonačnosti ?

MonaCoin је добио на вредности задњих месец дана.
Као и einsteinium.
razlog - trziste . Sve veci broj ljudi se edukuje i saznaje koliko je koriscenje kripto valuta lako, prakticno, anonimno, korisno. Narocito koliko je stednja u istim profitabilna
Kako sve veci broj ljudi ulazi u to cene moraju da rastu to je matematicka cinjenica
Npr pre 2 godine je kazi 50.000 ljudi verovalo na svetu u kriptovalute i imali su 5 milijardi svog kapitala plasiranog u iste. 2016 13 milijardi. 2017 je to vec 350 milijardi a verovatno sada i vise
I sta se desilo? Posto svaka kriptovaluta ima odredjeni maksimalni broj novcica u opticaju , cena svih proporcijalno raste kolicini ulozenog kapitala u iste
E taj kapital ce nastaviti da raste , samim tim ce to je matematicki aksiom morati da raste i njihova cena
Cenu svake kriptovalute tj vrednost odredjuje upravo kolicina kapitala tj dolara/evra i drugih FIAT valuta uskladistenih u njoj.
Купиће вас Тихи за шаку биткоина.![]()
Ма не знам,ја ћу бубало у злато а ви како оћете.У устима сигурица,добар штек...
Ма не знам,ја ћу бубало у злато а ви како оћете.У устима сигурица,добар штек...
Kako ćeš bezub?
ne prodajem drzim
A razlog je ovaj
Pff...Zlatni zubi !
Nisi ti za Mars ...
Мислиш ако ми неко избије зубе?
Тамо некад 60,70-их је био велики тренд стављање златног зуба као симбол богатства.
Ретро је у тренду...![]()

Dođe vreme da prodaš svoju investiciju npr, zlatni zubi, i šta ćemo onda?
Mogu li se jesti čvarci ili čičeroni zlatnim zubima, zlato je mekano?![]()
Битно да не хрђа.Мадона је на своје зубе ставила златне навлаке, а већ прије се похвалила и дијамантним навлакама.
Pa šta si ti, Madona? Ili kopiraš Madonu? Stavi gril ko reper.
Znaš li ti da su našli u zubima nekih kostura plombe od vrbovog drveta?
Zubarstvo je staro desetak hiljada godina.
Стави овакав распоредБитно да не хрђа.Мадона је на своје зубе ставила златне навлаке, а већ прије се похвалила и дијамантним навлакама.
- - - - - - - - - -
Или Тајсон.Просто величанствен осмијех...![]()

Sve je to meni jasno, to je tvoj stav da slediš ovu procenu.
ALi, probaj ti da li uopšte možeš da izvršiš transfer novca u Srbiju i da taj novac podigneš.
reče jedan kolega forumaš da jedino Telenor banka pruža tu opciju.
Prodaj BTC u vrednosti 100 evra pa probaj.
Dodatno, čuo sam da i Poreska uprava je počela da obraća pažnju na devizne prilive iz inostranstva zavedene pod određenim šiframa.
I da onda kontaktiraju primaoca i obračunavaju mu porez na ostvareni prihod, što uz kaznu za propuštanje podnošenja porekse prijave bude i do 40% dobiti koju bi ostvario
Ovo ti pričam bez zezanja
Da si ti ziv i zdrav ja sam to odradio najmanje 100 puta do sad.
Da si ti ziv i zdrav ja sam to odradio najmanje 100 puta do sad.
Хоћу да ти кажем ако Мадона која је тешка ко зна колико милиона има златно бубало што не бих могао и ја.