Sta ce biti sa ćacilendom ako Srbija osvoji neku od medalja na evropskom prvenstvu u košarci

Autorska tema. Da li će ćacilend biti privremeno uklonjen zbog dočeka košarkaša ispred skupštine? Šta vi mislite?

Ja mislim da u krajnjem...Ćacilend treba ograditi visokim zidinama, bodljikavom žicom, alarmom i video nadzorom...

Ionako su tu mahom krimosi, robijasi na odsustvu, penzosi koji inace ne mrdaju od kuce vec samo sede i gledaju Informer...

Dakle...CZ u centru grada :ok:

...

Ja mislim da u krajnjem...Ćacilend treba ograditi visokim zidinama, bodljikavom žicom, alarmom i video nadzorom...

Ionako su tu mahom krimosi, robijasi na odsustvu, penzosi koji inace ne mrdaju od kuce vec samo sede i gledaju Informer...

Dakle...CZ u centru grada :ok:

...
"treba ograditi visokim zidinama, bodljikavom žicom, alarmom video nadzorom"... и пустити струју кроз жицу.

:lol:
Од кога?
Докле иде то лудило вашег међусобног "куражења", јбт,,,?:roll:
Не бих рекао да је то лудило..то су факти,Факти да нико није одговорао за Надстрешницу..нити ће.
Нико неће ни да одговара што вам се сад обрушава Тунел онај који није добио употребну Дозволу,што се цепа тај Асфалт..
Ова Власт је небројено пута показала и доказала да ради све како би нашкодила Народу..
Са Вама Приче нема,слажете чим зинете...
Све у букагије!

Back