Šta biste voleli da vam se danas desi?

• Začetnik teme Začetnik teme mara_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hocu da se naspavam. Kad ustanem ujuru voleo bi bre da me nesto malo tamnokoso i umiljato zagrli, cmokne i kaze "Dobro jutro!". To bi mi, mislim, izlecilo depresiju za 2 minuta.

***, zato se ove stvari nazivaju 'voleli bi ste da vam se desi'.

I zasto je, majku mu, J.ebi.ga toliko uvredljivo?! Cak ne ni cela rec, nego skracenica. Ako nista drugo, evo jedne realne zelje: voleo bi da barem ovaj jebeni forum krstarica nije toliko jebeno politicki korektan, inace ce poceti da lici na B92.

Poslednja izmena:
Da odem u prvi dragstor u nabavku, jer sam to propustila juce!

Naime, odem sa prijateljicom u veliki trzni centar(da ga ne reklamiram).
Kako udjosmo, zena pridje odeljenju sa hranom, pita me koje sirce je bolje, jabukovo ili vinsko, ja je i ne cujem...Pridjem tamo gde je tehnika. Ona zamnom, pita sta zurim toliko u tu tehniku?
Treba mi nova tastatura, rekoh.
Pa imas tastaturu, kaze ona.
Imam, ali ne valja, sve mi crte u donjoj zoni, odgovorim.
Kakvoj zoni, pita zena.
U donjoj, rekao mi Kurt, odgovorim.
Ko ti je pa taj?, pita znatizeljnica.
Nas mod, odgovorim bas forumaski.
Ona ode na odelenje sa kozmetikom. Opet me zatekne na istom mestu. Dosla da me pita koju kremu za ruke....pa pusti me zeno, sad mi treba mikrofon za skajp.
Ja te sve manje prepoznajem, kaze moja prijateljica...ona ista koju sam jedva razuverila
da Niski klan nije sekta!

Da odem u prvi dragstor u nabavku, jer sam to propustila juce!

Naime, odem sa prijateljicom u veliki trzni centar(da ga ne reklamiram).
Kako udjosmo, zena pridje odeljenju sa hranom, pita me koje sirce je bolje, jabukovo ili vinsko, ja je i ne cujem...Pridjem tamo gde je tehnika. Ona zamnom, pita sta zurim toliko u tu tehniku?
Treba mi nova tastatura, rekoh.
Pa imas tastaturu, kaze ona.
Imam, ali ne valja, sve mi crte u donjoj zoni, odgovorim.
Kakvoj zoni, pita zena.
U donjoj, rekao mi Kurt, odgovorim.
Ko ti je pa taj?, pita znatizeljnica.
Nas mod, odgovorim bas forumaski.
Ona ode na odelenje sa kozmetikom. Opet me zatekne na istom mestu. Dosla da me pita koju kremu za ruke....pa pusti me zeno, sad mi treba mikrofon za skajp.
Ja te sve manje prepoznajem, kaze moja prijateljica...ona ista koju sam jedva razuverila
da Niski klan nije sekta!

:) Stavi ovo u blog, zanimljivo je... Klikni na zadnju sličicu dole desno... Onaj čovečuljak sa oblačićem.

Volela sam da danas dam svoj najozbiljniji doprinos pdf Nis!
Oko 6 i nessto jutros sam vec kuckala, pa uradila sto poslova po kuci, i evo, sama
samcata kuckam jos, a ponoc samo sto nije. Nije mi zao....l48oo postova!!!!
Bravo za Nis!!!
A ti dragi ludishinter, samo probaj da ne odes na fax sutra!
Laku noc!

P.S. mislim da sutra necu zucnuti!

Back